keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Viikonlopuksi Fiskarsiin ja Billnäsiin

Tulin pikaisesti muistuttamaan, että Antiikkipäivät alkavat huomenna sekä Fiskarsissa että Billnäsissä. Jos siis kalenterissa on yhtään tyhjää tilaa, niin kannattaa ehdottomasti suunnata kohti upeita ruukkikyliä. Molemmilla antiikkipäivillä on paljon kaikkea nähtävää ja ostettavaa, myös modernimpaan kotiin. Voit katsoa kuvia Antiikkipäivien aiemmilta vuosilta tästä ja tästä.

pic name

Viime vuonna mukaan tarttui nämä kivat posliinikansilla varustetut lasipurkit. Ovat ilmeisesti peräisin Ruotsista. Saa vinkata, jos joku muu tietää paremmin. En ole ihan vielä päättänyt, millaisella budjetilla lähden huomenna matkaan... Mutta löytöjä on edessä, se on ihan varma.

Ja muuten, meillä alkoi tänään loma!!! Sen kunniaksi jäädään huomenna yöksi Tammisaareen ja perjantaiksi suunnataan Hankoon uimaan kera ystävien. Parasta.


terkuin Vivi


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta reissulta! Meilläkin oli ajatuksena käydä Hangossa miehen sukulaisten luona, ja matkalla poiketa Fiskarsiin, mutta harmi vaan se taitaa nyt jäädä tekemättä, kun miehen loma on kohta ohi.. Ehkä kuitenkin joku viikonloppu. Olen jo monta vuotta suunnitellut käydä kesäreissulla Fiskarsissa, joten ehkä olisi jo aika toteuttaa sekin! :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen lämpimästi! Nähtävää riittää vaikka kuinka paljon. Ja voihan sinne mennä talvellakin, vaikka joulumarkkinoiden aikaan... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana reissu teillä!
  Aurinkoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 4. Fiskarsin ja Billnäsin antiikkipäivät ovat kyllä ehdottomat, jos vain aikataulu ja budjetti sallii. Kuten sanoit, kannattaa etukäteen miettiä budjettia, sillä kaikkien ihanuuksien keskellä saattaa käydä köpelösti :) Ihanaa lomaa ja nauttikaa erityisesti Hangosta! I love it!!!

  VastaaPoista