tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tukholman tärppi: Leila´s General Store

Viime viikonloppuna kävimme pikaisesti kääntymässä Tukholmassa. Pearl Jamin konsertti Tukholman Solnassa oli meidän päätarget, mutta sen lisäksi ehdimme kiertää myös muutamat putiikit. Törmäsin ennen reissua Meanwhile in Longfield -blogissa (klik) uuteen Tukholman putiikkilöytöön, jonka haluan esitellä nyt teillekin.

Leila's General Store on ruotsalaisen kokin ja keittokirjailijan Leila Lindholmin liike uudessa Mood Stockholm -kauppakeskuksessa. Kauppa on täynnä kaikkia superkivoja leipomis- ja ruoanlaittovälineitä unohtamatta tarjoiluastioita ja partyrekvisiittaa. Siis ihana! Täältä tarttui mukaan aika kivasti kaikkea, mutta ihan vielä en halua paljastaa, että mitä. Osaa aion hyödyntää mun heinäkuisten synttärikemujen kattauksessa... Lisäksi jemmasin vähän tavaraa syksyn duunikuvauksia varten. Ihan kuin työjuttuja varten olisi vähän sallitumpaa hamstrata kaikkea turhaa.

pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name

Leilan putiikin tulen lisäämään ehdottomasti mun Tukholman pakollisten suosikkien listalle. Nyt siellä ovat jo Odd Molly, Bruka design, Lagerhaus, Muji, Panduro Hobby ja Pubin yläkerta. Ja tietty Granit, vaikka sieltä enää tulee harvemmin ostettua mitään, kun Helsingistä löytyy kuitenkin ihan samat jutut.


Aurinkoista loppuviikkoa! Sitä pitäisi todellakin tulla, sillä perjantaina alkaa RUISROCK! Ou jee!

terkuin Vivi


9 kommenttia:

 1. Kiitti tärpistä Vivi! Suuntaan tuonne heti tänään, suunnitelmissa shoppailupäivä Tukholmassa. Muksujen kanssa tuollaiset kauppakeskukset ovat huomattavasti mukavampia ostospaikkoja kuin kadun varsilla sijaitsevat putiikit. Niissä on turvallista pientenkin liikkua eikä menoa haittaa vaikka vähän saattaisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kannattaa kyllä poiketa. Kivaa shoppailupäivää! Tukholma on niin ihana. Laita sit blogiin sun ostoksista :)

   Poista
 2. Mä just tänään lupaisin Leilan FB-sivuilla, että yritän saada itseni tänä kesänä liikkeeseen. I Love it!

  VastaaPoista
 3. Näyttää huippuvaaralliselta paikalta - jonne on ihan pakko päästä ;) Kiitos vinkistä, tulee varmasti käyttöön!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, näyttää siltä että tuonne on PAKKO joskus päästä!! :)

  VastaaPoista
 5. click here for more this post useful content more visit this site redirected here

  VastaaPoista