maanantai 14. heinäkuuta 2014

Antiikkipäivien parhaat palat

Viime viikolla teimme perinteisen kesäreissun Fiskarsiin ja Billnäsiin. Nämä olivat muistaakseni mulle jo kuudennet peräkkäiset Antiikkipäivät, joten odotukset olivat kovat. Tälläkin kertaa molemmissa paikoissa oli paljon myyjiä ja esillä mukavasti erilaista tavaraa jokaiseen makuun. Muutamia kivoja juttuja löytyi, ja paljon jäi myös ostamatta. Esimerkiksi tuo marmorinen mortteli, jota kävin hipelöimässä pariinkin otteeseen...

pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Oma sisustusmakuni on vuosien varrella muuttunut sen verran, että kuutisen vuotta sitten olisin kantanut mukaan aika toisenlaisia juttuja. Nyt kiinnitin huomiota vanhaan teolliseen tyyliin, itämaisiin mattoihin ja erilaisiin rauta(lanka)koreihin. Ja tietysti Riihimäen lasiin, joka kuuluu mun kestosuosikkeihin vuodesta toiseen.

Näistä Kallen ottamista kuvista bongasin tuon suukkokortin! Voi jee, se olisi ollut hauska ostaa.


Nyt heippa ja palaan taas pian!

terkuin Vivi3 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia onkin! Tuonne ollaan suunniteltu matkaa ystävien kans, olis nuo päivät ollut hauska kokea, mut voihan Fiskarsiin mennä muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin voi, siellä on niin paljon kaikkea nähtävää. Muistakaa käydä Petris Chocolate Roomissa, nams!

   Poista
 2. Ihanat kuvalöydöt :) Fiskarsin ja Billnäsin antiikkipäivät ovat aivan loistava retkikohde!
  Liedon asema myy vanhoja tavaroita ja suosittelen vierailua sinne! Siellä juuri viime la silittelin yhtä marmorimorttelia, joka ei lähtenyt mukaani. Meillä kun on jo yksi musta rautainen ihana.

  VastaaPoista