maanantai 21. heinäkuuta 2014

Porvoon helmi: Bistro Sinne

Herkkuvinkki kaikille Porvooseen suuntaaville: Läntisellä Aleksanterinkadulla sijaitseva Bistro Sinne. Suuntasimme paikkaan syömään ystäväni suosituksesta ja kyllä kannatti! Aurinkoinen päivä houkutteli meidät jäämään terassille ja valitsimme molemmat listalta burgerin. Mikä on aina vähän riski keikka, sillä ravintoloiden hampparit ovat usein kuivia ja jotenkin tunkkaisia. Mutta ehei, tämä oli jotain ihan muuta! Mehevä ja sopivankokoinen hampurilainen suli suussa ja mukana tulevat ranut olivat just rapeat.

Ja esillepano, se oli pelkkää plussaa... Ihastuin niin noihin tuohikoreihin, että mun oli pakko kysyä, mistä ravintola oli ne ostanut. Sain vinkin lähteä kohti Porvoon toria ja siellähän mua odotteli hurmaava papparainen korien kera. Turkuun lähti parikin erilaista tuohesta tehtyä tarjoiluastiaa, niin kivat ne olivat.

pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name

Seuraavalla Porvoon reissulla on ihan pakko syödä sisällä ravintolassa. Lista on sisätiloissa laajempi ja vaikutti siltä, että paikassa panostetaan lähiruokaan ja annosten ulkonäköön. Ainakin mitä ehdin kurkkia muiden lautasilta. Syksyllä Bistro Sinne avaa toisen ravintolan Helsinkiin, joten ehkä pitääkin käydä testaamassa se.

Ravintolan sivuille pääset tästä.


terkuin Vivi


5 kommenttia: