maanantai 28. heinäkuuta 2014

Synttäribrunssi

Viime viikolla pistettiin pöytä koreaksi mun kolmekymppisten kunniaksi. Juhlia vietettiin kahden kattauksen taktiikalla: aamupäivän brunssille sai tulla lasten kanssa, ja illalla juhlittiin aikuisten kesken. Päivä oli superkuuma ja aurinkoinen, joka aiheutti pientä haastetta tarjoiluille. Hyvin kuitenkin selvittiin ja kaikki lähtivät kemuista iloisina ja hyvin syöneinä. Tässä brunssin parhaimmat palat, olkaa hyvä!

pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name

Väriteemana käytin tällä kertaa vaaleanpunaista ja mintunvihreää, joka osoittautui tosi toimivaksi yhdistelmäksi ystäviemme häissä parisen viikkoa sitten. Perinteiset pilttipurkit olivat jälleen ahkerassa käytössä, ja Belovedin ihanat tekstituotteet, jotka on tehty vanhoista ruokailuvälineistä.

Alennusmyynnistä viime viikolla ostetut Missa Etoilen tarraviirit sen sijaan olivat todella surkeita. Tarra ei pysynyt kiinni millään, ei edes tiukalla teipillä. Liimalla viirit sai kiinni pilleihin jotenkuten, mutta säätämistä riitti. Jaksoin lopulta kiinnittää ehkä viisi viiriä pilleihin, ja loput lentävät roskikseen. Oman kokemukseni pohjalta en voi siis suositella viirejä kenellekään. Vai oliko syy muovipilleissä, en tiedä...


Seuraavaksi lisää juhlajuttuja, joten pysythän mukana!

terkuin Vivi


8 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja ja upeita yksityiskohtia. Tuttuun tapaasi kaikki on katettu taas niin kauniisti ja viimeistellysti! Mistä löydätkin kaikki ihanuudet :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan viimeisteltyä! Olet kyllä tehokas! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Mikä brunssi, oi! Ihanat tarjoilut!

  VastaaPoista
 4. Oo-o, mitä herkkuja - ja miten kivan näköistä!

  VastaaPoista
 5. Wau mitkä juhlat! Oi, jospa olisin saanut olla mukana ;)
  Aurinkoisia päiviä sulle!

  VastaaPoista
 6. Vivi, nää sun juhlakattaukset, brunssit ym. on ihan tajuttoman ihania! Niin kauniita katsella, että en ees uskalla ajatella, miten ihanilta ne maistuu <3

  VastaaPoista