sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tyttö & Vuohi – eettinen ja sopivasti etninen

Oletko käynyt vähään aikaan Forum-korttelissa Turussa? Nyt jos koskaan kannattaa, sillä tällä viikolla sinne avasi ovensa ihastuttava Tyttö & Vuohi. Liike on avoinna pop up -hengessä, eli Jaana pitää putiikkiaan avoinna vielä ensi viikon.

Tyttö & Vuohi tarjoaa kävijöille eettisiä ja sopivasti etnisiä tuotteita. Valikoimassa on kaikkea kodin sisustukseen liittyvää, ja kaikki tuotteet tehdään käsin pienissä pajoissa Keniassa. Kästyöläiset on nostettu isoon osaan Forumissa, sillä heidän valokuviaan on ripustettu pop upin seinille. Tutustuin liikkeen yrittäjään Jaanaan viime vuonna ja ostin häneltä ensimmäiset alumiiniset karaikulhot, joista on tullut ihan mun suosikkeja. Käytän niitä kattauksessa, juhlissa ja duunissa ruokakuvauksissa. Eilen hankin lisää muutaman pienen kulhon ja tarjottimen, mutta paljon olisi Jaanalla muutakin, joka kiinnostaisi. Ainakin nuo kauniit ja värikkäät kikoy-huivit...

pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name

Tyttö & Vuohi on siis Forumissa vielä ensi viikon. Pop up on avoinna arkisin kello 11–18 ja lauantaisin kello 11–15. Pop upin jälkeen tuotteita pääsee hypistelemään liikkeen kivijalkamyymälässä Voimakadulla.

Lue lisää Tytöstä & Vuohesta tästä.


Kivaa sunnuntaita!

terkuin Vivi


10 kommenttia:

  1. Kiva kun muistutit Tyttö ja vuohi Pop upista! Pitääkin ehtiä ensi viikolla piipahtamaan :)
    Sopivasti etnistä ja ihanasti eettistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä! Mielestäni oikein sopivat hinnat ja paljon kaikkea kivaa kotiin sopivaa.

      Poista
  2. Ihania, ihania! Ehdoton visiitin kohde, kunhan pääsen pyörähtämään noilla nurkilla:) Jospa kesälomalla pääsisi Turkkuseen ja Voimakadulle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti Hannah, suosittelen lämpimästi! Muista soittaa etukäteen, jotta Jaana on varmasti paikalla ja putiikki auki :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä Vivi! Täytyypä poiketa tuohon ihanaan pop up -myymälän tulevalla viikolla. Kaappiin mahtuu aina muutama uusi tarjoilukulho, niitä ei ole koskaan liikaa varsinkaan juhlien aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tarjoiluastioita ei ole ikinä liikaa. :)

      Poista
  4. Kiitos - ihana juttu, kerrassaan ihana! Jxxx

    VastaaPoista
  5. Äh, harmi kun asun täällä kaukana "metropoleista" ! Jää monta kivaa liikettä käymättä...

    Mutta surffaillessa löysin kivan blogisi ja tänne jäin :) Terkkuja pohjoisesta Suomesta!

    VastaaPoista