sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vilkkimäen meijerin helmet

Joko olet käynyt kurkkaamassa Liedossa, Vilkkimäen vanhalla meijerillä? Tänään kävimme pyörähtämässä Meijerin Kevätpäivillä ja tottakai kävin tsekkaamassa sisustusputiikkien tarjonnan. Toinen liikkeistä, Kotilaituri, on tuttu jo parin vuoden takaa. Kotilaiturin omistaa ihana Kati ja liikkeen valikoimasta löytää paljon sellaisia juttuja, joita ei muualla ole. Parisen viikkoa sitten ostin Katilta mustikantuoksuista Musta 5101 -sarjan keittiösuihketta ja tällä reissulla hiplailin pariinkin otteeseen betonilta näyttävää tarjotinta. Se näyttäisi upealta kesän kattauksissa... Ehkä pitää tehdä vielä uusi reissu Kotilaiturille ennen kesää.

Nurkan takana sijaitsee toinenkin kiva sisustusliike, KOTIkutoinen. Sielläkin iskin silmäni heti upeisiin betonilta näyttäviin kukkaruukkuihin, vaaseihin ja tarjottimiin. Niiden materiaali on komposiittia, eli tuotteet näyttivät painavammilta kuin mitä todellisuudessa olivatkaan. Olisin ostanut ison vadin elintarvikekäyttöön kesän ruokailuja varten, mutta komposiitti ei säily kauniina tässä käyttötarkoituksessa. Siksi ne saivat toistaiseksi jäädä. Bongasin liikkeestä kuitenkin kivannäköistä pellava-vahakangasta. Sitä pitäisi tulla vielä ennen kesää valkoisena, joten siinä voisi olla ratkaisu meidän terassin pöytäliinavajeeseen.

pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name

Kotilaiturin nettisivuille pääset tästä ja KOTIkutoinen löytyy täältä. Kannattaa poiketa kauempaakin!


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille,

terkuin Vivi


3 kommenttia:

  1. Niin kiva, kun poikkesitte ja kauniita kuvakulmia löysitte! Hauska nähdä, miten eri silmin toinen katsoo :) Vilskettä ja vilinää riitti, ja mukava, että ehdittiin muutama sananen vaihtaa :) Kiitos kauniista sanoista ja tervetuloa taas uudestaan!

    VastaaPoista