keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Turku Design Festival & KUI Designin painopäivä

Jokakeväinen Turku Design Festival starttasi tänään, ja voi jee miten kattava ja monipuolinen ohjelma festarilla on taas tänä vuonna! Bongasin heti ohjelmasta KUI Designin painopäivän, jonne oli ihan pakko osallistua. KUI Design on yksi mun lempparisuunnitteluyrityksistä täällä Turussa, sillä tykkään paljon heidän kuoseistaan ja tuotevalikoimastaan. Pupuset ja Turku-teemaiset kuosit ovat ehdottomia suosikkejani, ja olinkin tosi iloinen, kun pääsin kokeilemaan painamista juuri niillä.

KUI Designin painopäivä järjestettiin heidän työhuoneellaan Manillassa. Vein mukanani kaksi keittiöpyyhettä ja yhden patalapun, jotka kävin ostamassa askarteluliike Presentosta. Työhuoneella vastassa oli iloinen ja avulias Henna. Hänen avullaan sain painettua upeat ja värikkäät kuvat. Painaminen on helppoa ja nopeaa, ja maksoi ainoastaan vitosen. Ota siis mukaan omia kangastilkkuja ja mene Manillaan, sillä painamista pääsee kokeilemaan vielä huomenna torstaina kello 11-18 välisenä aikana. Jee!

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name pic name

Vähän jäi harmittamaan, etten vienyt mukanani kangaskassia tai vaikka t-paitaa. Förikuosi olisi näyttänyt niin hyvältä niissä! Noh, ensi kerralla sitten... Silloin taidan viihtyä Manillassa koko päivän.

Kiitos KUI Design! Ihan huippua, kun jaksatte järkätä tällaisia tapahtumia. Tykkään!


terkuin Vivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti