maanantai 1. kesäkuuta 2015

I love Lily Mini

Turkulainen BEdesign kuuluu listani kärkeen, kun pitää mainita parhaita ja lahjakkaimpia suomalaisia suunnittelijayrityksiä. Bette Eklundin suunnittelemat designtuotteet ovat huippulaadukkaita, kauniita ja vielä käytännöllisiä. Ja mikä parasta – kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Lahjaksi saadut valkoiset Lily Minit ovat olleet kovassa käytössä. Ensin olohuoneessa, mutta nyt ne ovat löytäneet paikkansa yöpöydältä. Säilytän Lilyissä mm. sormuksiani sekä kännykän laturia, eli sellaisia juttuja, jotka ovat käytössä joka päivä.

Kun kuulin, että Lily Mineistä olisi tulossa myös kuparinen versio, meinasin kuolla. Kupari on ollut yksi mun suosikkimateriaaleista jo pitkään, eikä kiintymykselle näy vieläkään loppua. Aika pian sain kuitenkin tietää, että Bette ja Cilla eivät ole löytäneet kupariselle Lilylle valmistajaa, joka tekisi tarpeeksi täydellistä jälkeä. Siksi yllätys olikin iso, kun saimme häälahjaksi ystäviltämme nämä kupariset versiot. Prototyypit. Sellaiset, joita on tehty vain muutamia kappaleita. Voi jee! Ollaan me onnekkaita.


pic name pic name
pic name pic name

Häälahjaksi saimme myös Artekin E60-klassikkojakkarat. Niin monikäyttöiset. Tällä hetkellä ne toimivat yöpöytinä. Näitä pitäisi saada lisää, sillä meillä käy niin paljon vieraita, että välillä loppuvat tuolit kesken. Nämä saisi kätevästi siirrettyä sivuun ja pinoon silloin, kun niille ei ole käyttöä.

Ihanaa aurinkoista viikkoa!

terkuin Vivi

PS. BEDesignin sivuille pääset tästä. Turussa tuotteita jälleenmyyvät Sisustuksen Koodi ja Wihanto, Ruskolla Loviisan Aitta.

2 kommenttia: