torstai 1. elokuuta 2013

My new Jodies

Tässä teille taas yksi kurkistus helmikuun bileisiimme, tällä kertaa tulevaan häälookiini. Aiemmin ajattelin, että hääkenkien hankkimisesta tulisi t-o-d-e-l-l-a vaikeaa. En nimittäin ole niin tottunut korkokenkiin, ne kun tuntuvat aina niin epämiellyttäviltä jalassa ja puristaa kohdasta sun toisesta. Siksi Minna Parikan Helsingin liikkeeseen astuminen kesäkuun alussa tuntui puoliksi vitsiltä.

Halusin kuitenkin ehdottomasti sovittaa Parikan kuuluisia sydänkenkiä. Korkeampi malli tuntui jalassa just niin kamalalta kun kuvittelinkin, mutta matalammilla Jodieilla astellessani meinasin melkein kuolla. Kaunis kenkä tuntui jalassa lähinnä tennarilta, eli siis lähes täydelliseltä.

pic name pic name
pic name
pic name pic name

En missään vaiheessa harkinnutkaan valkoisten  kenkien hankkimista, sillä haluan korkkareilla olevan käyttöä häiden jälkeenkin. Ja tämä musta sopii tulevaan pukuuni niiiiiin täydellisesti. Mustasta Jodiesta ei ollut juuri sillä hetkellä omaa kokoani, mutta ystävällinen henkilökunta lupasi ilmoitella heti, kun saavat täydennystä hyllyyn. Lopulta kengät tulivat Turkuun postilla ja olin niihin edelleen supertyytyväinen.

Ekan koeajon Jodiet saavat jo tulevana viikonloppuna, kun juhlimme ystäviemme häitä. Please Jodie, ethän petä! Mutta ihan vain varmuudeksi pakkaan rennot bilepopot myös laukkuun...


Kivaa viikonloppua kaikille!

Vivi


3 kommenttia:

  1. Ihanat kengät ja kovasti sun näköiset :)

    VastaaPoista
  2. Teillä on aivan ihana blogi!
    Mulla on myös harkinnassa juuri samaist kengät häihin, mutta pitää katsoa mihin päädyn.

    VastaaPoista