lauantai 17. elokuuta 2013

Lisää viiksiä

Olenko jo kertonut, miten paljon tykkään kaikista epämääräisistä kangaskasseista? Hienoimmat niistä ovat käytössä lähes päivittäin. Tällä viikolla sain täydennystä kokoelmaani, kun ystäväni toi tuliaisia Barcelonasta. Ihan nappiin mennyt valinta! Viikset ovat tällä hetkellä niiiiiin in.

Ekat Converseni ostin tammikuussa, kun olimme lomalla Meksikossa. Pinkki ei ehkä ole ihan lempivärini, mutta poroilla, sydämillä ja oravilla koristellut kengät huusivat päästä mukaan matkalaukkuun. Converset eivät istu ihan täydellisesti omaan jalkaani, mutta parhaani mukaan yritän niitä nyt venytellä paremmin sopivaksi.

pic name pic name
pic name pic name
pic name


Kivaa lauantaita kaikille,

terkuin Vivi


3 kommenttia:

 1. Onpas päheet Conssit! Hieno kuosi :) Läysin vasta blogiisi ja turkulaisena bloggaajana jäin tietysti heti koukkuun :)

  Energiaa syksyiseen lauantaihin!

  Sanna

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakka postaus Vivi! Nää kruunaa niin syksyisen sadepäivän.
  Itse ostin ekat Converseni, kun olin EF:n kielikurssilla Eastbournessa, vuonna miekka ja kilpi :-) Sitruunankeltaiset ihanuudet, jotka ajeltiin loppuun asti.

  VastaaPoista
 3. Kivaa Sanna kun löysit tänne, tervetuloa mukaan! Pitää tulla kurkkimaan sun blogia myös :)

  Ja ihanaa Teija, että saat piristystä päivään näistä mun sekavista jutuista. Itse ostin Brightonista kielikurssilta sellaiset punaiset superpaksupohjaiset kengät vuonna 1999, nekin talsittiin ihan loppuun asti. Silloin ne oli kyllä upeat!

  VastaaPoista