maanantai 12. elokuuta 2013

Ikean paperiosasto avattu!

Ajattelin vain tulla huikkailemaan, että odotettu Ikean paperiosasto on avattu nyt myös Raision tavaratalossa. Jos tyylikkäiden lahjapapereiden, -nauhojen ja -laatikoiden hamstraaminen kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti katsoa osasto tarkemmalla silmällä. Tarjolla on lisäksi paljon muutakin kivaa, muun muassa silkkipapereita, paperitageja, vihkoja ja tarraetikettejä.

pic name pic name
pic name pic name
pic name

Ensimmäisellä kerralla nappasin mukaan kovin mustavalkoista ja ruskeaa värimaailmaa, vaikka tarjolla oli paljon myös erilaisia vihreitä ja pirteää pinkkiä. Kyllä nyt kelpaa taas paketoida lahjoja ystäville ja erilaisiin kekkereihin! Mielestäni on supertärkeää, että kaapista löytyy aina tarvikkeita kauniiden pakettien tekemiseen.Kivaa viikkoa kaikille,

terkuin Vivi


4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä Vivi! Taidanpa kipaista ostoksille. Mä olen nyt jostain syystä ihan koukussa kaikkeen musta-valkoiseen, joten noiden pakkaustarvikkeiden värimaailmakin sopisi niiin hyvin makuuni.

  Upeita, inspiroivia kuvia, jälleen kerran :-)

  VastaaPoista
 2. oi oi, kaikkea ihanaa olet taas ostellut! Pitääpä kipaista ikeassa itekkin ostelemassa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Teija ja Petra! Ikeassa tosiaan oli niin paljon kaikkea kivaa paperijuttua. Olisi voinut vaikka mitä ostaa. Ja varsinkin mustavalkoisia juttuja, jotka on aina käyttökelpoisia.

  VastaaPoista