maanantai 26. elokuuta 2013

Häälahjavinkki

Olemme saaneet tämän kesän ja tulevan alkusyksyn aikana kutsun kuusiin häihin. Kolmet on jo tanssittu, ja kahdet ihanat juhlat ovat vielä edessä. Ainoastaan kahdet häät menivät harmiksi päällekkäin, tosin toiset niistä järjestetään Länsirannalla Betlehemissä. Olisi ollut upea nähdä erilaisen kulttuurin hääjuhla, mutta harmiksemme joudumme sen nyt jättämään väliin.

Jokaisen hääparin toiveena on ollut poikkeuksetta häämatkatilin kartuttaminen. Rahalahjan lisäksi useat parit ovat kuitenkin koonneet myös pienen lahjalistan. Mielestäni aika toimiva ratkaisu! Pelkän tilisiirron laittaminen tuntuu kuitenkin liian tylsältä, joten haluamme aina sen lisäksi antaa jotakin muutakin pientä.

Annukan ja Petrin häihin veimme ystävieni kanssa uniikin kakkulapion Belovedin Päivin kokoelmista. Vanhasta lusikasta tehty otin on juuri sopivan kokoinen, ja hieman taivutetun lusikkaosan ansiosta se toimii mainiosti kakun leikkaamiseen. Parasta on, että Päivin taitava seppä nakuttelee tekstin juuri omien toiveiden mukaan. Rahalahjan kylkeen tämä on mielestäni niiiiin kiva! Ja parasta on, että tästä jää tulevalle avioparille myös kiva muisto.

pic name
pic name pic name
pic name

Kakkulapion paketoin askarteluliikkeestä löytyneeseen valkoiseen rasiaan, joka oli just passelin kokoinen. Pohjalle vain kasa silkkipaperia, päälle nimet leimoilla ja rasia kiinni juuttinarulla. Toimii, vai mitä?

Kurkkaa kakkulapioita Belovedin sivuilta tästä. Päivin kädenjälkeä ovat myös persoonalliset kummilusikat, katso postaus aiheesta tästä.Aurinkoista viikkoa kaikille,

terkuin Vivi


8 kommenttia:

 1. Upea lahja ja kauniin rasian sille tuunasit :)

  VastaaPoista
 2. Noi belovedin lusikat on ihania! teetin ja kehystin itse kummitytölle kummilusikan keväällä. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos! Itsekin tykkään niin paljon useista Päivin tuotteista. Niin kauniita ja persoonallisia.

  VastaaPoista
 4. Ihana lahjaidea ja kivan näköinen on blogisi muutenkin. Löysin tänne Saanan ja Ollin fb-sivulta, kun he olivat linkanneet sinne Habitare-juttusi. Täytyypä tutustua kirjoitteluihinne lisää ajan kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva lahjaidea, menee heti käyttöön :) Mutta mistä olet löytänyt noin sievän pahvirasian? Olen yrittänyt etsiä tuollaista kaikkialta eikä mistään löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos oli hyödyllinen vinkki. Rasia on Turusta, Presentosta. Muitakin kokoja ja malleja on ainakin ollut valikoimassa.

   Poista