maanantai 9. syyskuuta 2013

Kuparia ja betonia

Nyt se sitten tuli meillekin. Kupari. Viitteitä tästä supertrendistä näin ekan kerran jo talvella Tukholman huonekalumessuilla. Silloin väri vielä vähän epäilytti, mutta loppukesästä kupari alkoi jo kiinnostaa täälläkin. Ehkä innostuksen herättivät lukuisat upeat kuparijutut suomalaisissa sisustusblogeissa.

Nyt kuparista tehtyjä sisustusjuttuja tulee vastaan jo lähes jokaisessa putiikissa. Saimme ystäviltämme lahjakortin Granitiin, ja tuhlasimme sen upeaan kuparinväriseen rautalankakoriin. Olen jo pitkään kaivannut makkariimme koria, johon voisi säilöä yöksi ylimääräiset tyynyt ja peitot. Ja kori toimii ihan superhyvin tässä tehtävässä!

pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name

Koska kupari näytti niin hyvältä kodissamme, piti sitä saada heti vähän lisää. H&M Homen syksyn mallistosta löytyi sopivan edulliset tuikut, jotka ovat täydelliset betonituikkujen vieressä. Betonit voitin taitavan Essin Esmeralda's-blogin arvonnasta. Ihanat! Näitä tekisi mieli kokeilla itsekin.

Löytyykö kuparia muiden kodeista? Miten olette sitä itse yhdistelleet? Linkkejä blogeihin voi mieluusti laittaa vaikka kommentilla.Kivaa viikkoa kaikille, terkuin Vivi


7 kommenttia:

 1. Ihana kori! Meillä kuparia on vain saaressa vanhoissa kahvipannuissa ja kakkuvuoissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kahvipannut tulevat tosiaan ekana mieleen kuparista puhuttaessa. Ne voisivat sopia nyt modernimpaankin sisustukseen...

   Poista
 2. Heips Vivi, ihana tuikkukollaasi ja niin supertrendikäs, tykkään kovasti <3

  Kävin juuri eilen äitini kanssa kuparikeskustelun. Kerroin äidille, että hänen kotinsa on nyt kovin muodikas. Äidilläni on nimittäin valtava kuparikokoelma, jota minäkin olen kerryttänyt ulkomaanmatkoiltani. Kaikkea löytyy kahvipannusta katelautasiin. Saattaa olla, että käyn lainaamassa muutaman esineen, postaan niistä sitten tuonnempana.

  VastaaPoista
 3. Heippa vielä, laitoin sinulle Vivi haasteen, se löytyy osoitteesta www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Heippa Teija, kiitos kommenteista! Postaa ehdottomasti äitisi kuparikokoelmasta, mua ainakin kiinnostaa kovin :) ja kiitokset haasteesta. Olen vähän huono niiden kanssa, mutta yritän tsempata koko ajan. :)

  VastaaPoista