keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Terkkuja Habitaresta!

Tänään oli poikkeuksellisen kiva duunipäivä, jonka vietin Helsingissä Habitare-messuilla. Kohteenani olivat ensisijaisesti turkulaiset suunnittelijat, jotka kaikki olivat tuoneet messuille uutuustuotteitaan.

Saana ja Olli esittelivät messuilla uuden mallistonsa. Villi Pohjola jatkaa upeasti suunnittelijaparin edellisiä mallistoja, ja tällä kertaa musta-valkoisen värityksen rinnalta löytyi syvä havunvihreä. Luin eilen uuden malliston pressitiedotetta ja vihreä väri herätti kieltämättä ensin vähän hämmennystä, mutta livenä se oli kuitenkin tosi kiva.

Polkka Jamin osasto pysäytti kauneudellaan ja pehmeillä pastellinsävyillään. Tonfisk Designin uusi mortteli oli niin moderni ja kaunis, että kotiuttaisin sen mieluusti meillekin. Ja Klo Designin tiskiltä löytyi tuttuja kuoseja uusissa väreissä.

pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name

Ehdin nopeasti kiertää myös messujen muita osastoja. Kameraan tallentui ainakin kuparisia juttuja (yllätys!), upeita marokkolaisia sisustustuotteita (Zoco Homeen pitää tutustua vielä tarkemmin) ja ihanan pehmeät Balmuirin pellavalakanat. Salongin puolelta löytyi osasto, jossa oli ihania teollisuustyylisiä juttuja.


Antoisia messuja kaikille Habitareen lähtijöille!

terkuin Vivi


1 kommentti:

  1. Kauniita nuo Saanan ja Ollin tekstiilit! Taidanpa hommata tuota musta-valkoista sarjaa, kun kotimme uudistustyöt etenevät sisustusvaiheeseen. Myös muut turkulaiset suunnittelijat erottuvat hienosti joukosta, hyvä Turku!
    Hauska törmätä taas tuohon kupariin. Aiheesta löytyy pieni postaus myös blogistani www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi
    Käyhän kurkkaamassa!

    VastaaPoista