keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Supersöpöt lahjanauhat

Tulen vain nopeasti vinkkailemaan, mitä kivaa löysin viime viikolla Eurokankaan kassalta. Nämä ihanat puuvillaiset lahjanauhat suorastaan huusivat kukkaroani, joten pari rullaa oli ihan pakko kotiuttaa. Molemmissa kerissä 25 metriä ja hinta alle 6 euroa, mun mielestä oli aika hyvä kauppa!

Näiden kuvioiden lisäksi löytyi nauhoja myös teksteillä. Toisessa luki muistaakseni mustalla Onnea ja toisessa taisi lukea Jouluiloa sydämillä varustettuna. Näitä voisi kääräistä vaikka joulupaketteihin tänä vuonna, eiks vaan?

pic name pic name
pic name
pic name pic name


Kivaa loppuviikkoa! Juhlimme viikonloppuna taas häitä ja postaan bileiden jälkeen seuraavan häälahjavinkin. Olkaahan kuulolla!


Vivi


5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Ihan mahtavia!!! Eikä ollenkaan paha hinta. Pakko käydä kurkkaan myös meidän kaupungin putiikki, jospa sieltä löytyisi näitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä oli aika edullinen rulla. Uskoisin, että näitä löytyy Eurokankaista paljon, juuri tuli kotiin mainoskin, jossa esiteltiin nauhoja. Ehkä pitää itsekin vielä hamstrata lisää...

   Poista
 2. Ohoo, mikä mainio löytö! Pakko mennä tutkailemaan kans..

  Olen ihan uusi täällä. Ihanan virkistävä uusi blogilöytö! Kivaa! Syys iloa ja tervehdys!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nauhat ja oikein puisissa rullissa! Tästä blogista saa kyllä parhaat paketointivinkit. Tuskin maltan odottaa joulun aikaa, mitä kaikkea herkkua täältä löytyykään!

  Kuule Vivi, saanko pyytää mielipidettäsi kotimme kalustevalinnoissa? Sinulla kun on iskemätön maku. Kun ennätät, kävisitkö kurkkaamassa uutta sisustussuunnitelmaamme http://www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi

  VastaaPoista