torstai 25. heinäkuuta 2013

Synttärijuttuja ja pari hääpaljastusta

Tiistaille osuneita synttäreitäni juhlittiin tällä kertaa perheen ja parhaiden ystävieni kesken. Vanhasta ovesta tehty pöytä (klik!) kaivettiin taas varastosta ja nyt siihen katettiin runsas hampparibuffet. Helppoa ja nopeaa! Itse tehdyt sämpylät ovat tietysti parhaita, mutta nykyään oikaisen usein Pirkan hampparisämpylöillä. Ne ovat harvinaisen hyviä muihin kaupan hampurilaissämpylöihin verrattaessa, eivät yhtään vehnähöttöisen makuisia.

Kuvissa myös paljastuksia tulevien talvihäidemme värimaailmasta. Eli siis valkoista, keltaista ja mustaa. Ja vielä lisäksi harmaata. Granitista ostetun tyylikkään boolimaljan jemmasin ennenkaikkea häitä varten, mutta se pääsi testiin jo nyt. Hyvin toimi! Kylkeen liimasin muutaman kirjaintarran, mikä näyttikin tosi kivalta.

pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name

Jälkkärin kanssa luotin taas Kinuskikissaan. Tein ensimmäistä kertaa itse marenkia ja yllätyin, miten helppoa se olikaan. Ystäväni on tehnyt usein tätä mansikkaista kesäkakkua ja nyt se pääsee omankin reseptivihon väliin. Kokeilin myös jäätelön tekemistä itse ilman konetta. Puffet-tyylinen jäätelökakku onnistui hyvin, ja jäätelön sisälle upotetut Ben & Jerry's -tyyliset taikinapallot olivat ihan superhyviä.

Tsekkaa reseptit Kinuskikissan sivuilta tästä.

Huomenna on taas perjantai, jipii! Vaikka olenkin lomalla, niin perjantai tuntuu silti jotenkin erityiseltä.Kivaa viikonloppua, terkuin Vivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti