keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tinen korit ja maalisävyn pohdintaa

Nyt ne ovat vihdoinkin kotiutuneet! Tine K -malliston ihanat korit, joita odottelin saapuvaksi melkein puolen vuoden ajan. Saimme tuparilahjaksi lahjakortin turkulaiseen Duo Livingiin, ja tiesin heti, mitä tulisi olemaan ostoslistalla.

Duo Living on Turun seudulla ainoa liike, joka myy Tinen tuotteita. Ainakin tietääkseni. Korien matka Suomeen kesti kauan, mutta ne olivat kaiken odotuksen arvoisia. Korit ovat yhtä makeat kuin kaikissa näkemissäni kuvissa, ah!

pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name

Korien vierellä on muuten superpehmeät virkatut tossut, jotka ostin keväällä juttukeikan yhteydessä. Tossuja löytyy Liedosta Kotilaiturista (klik!), ja muistaakseni tossut ovat yrittäjä Kati Laiturin äidin kädenjälkeä. Liike sijaitsee vanhassa meijerissä, joten jos siellä päin liikutte, käykäähän kurkkaamassa. Kotilaiturista löytyy myös ihania räsymatoista tehtyjä tuotteita.

Ja nuo maalisävyt! Meille on kotiutumassa pian ikivanha kaappi, joka on peräisin isäni lapsuudenkodista. Kaappi kuuluu samaan sarjaan noiden mintunväristen puutuolien kanssa. Joskus 1990-luvulla maalattu mintunvihreä sävy on päässyt kaapista pahasti halkeilemaan, joten suunnittelemme sen maalauttamista uudelleen. Tarkoituksena olisi valita jokin vaalean harmaaseen viittava sävy, mutta mikä... Olen katsonut, kääntänyt ja vertaillut erilaisia sävyjä jo monta päivää, enkä vieläkään ole ihan varma. Vaihtoehtoja kun on miljoonia.


Kivaa tulevaa viikonloppua kaikille! Me suuntaamme auton huomenna kohti Fiskarsia ja tänä vuonna menemme ekaa kertaa myös Billnäsiin. Molemmissa paikoissa alkaa huomenna Antiikkipäivät, joita suosittelen ehdottomasti kaikille vanhojen tavaroiden ystäville. Postaukseni viime kesän reissulta löytyy tästä.


terkkuja, Vivi
2 kommenttia:

  1. Moi Vivi, kauniit ovat ei voi muuta sanoa:) Ja mitä maaleihin tulee niin meille tulee syksyllä myyntiin Islantilaisia Kalklitir maaleja, ei välttämättä sovi kaapin maalaukseen mutta tehostemaalina seinään aivan ihana! Saanko muuten laittaa linkin blogiisi fb sivuillemme? Mukavaa loppuviikkoa, Jutta/duo-living

    VastaaPoista
  2. Korit ovat kyllä upeat! Kiinnostuneille vinkiksi, että ainakin vielä alkuviikolla Duo Livingistä löytyi yksi samanlainen setti... Olen kuullut Jutta noista maaleista, pitääkin tulla katsomaan, kun ne saapuvat. Ja linkin saat ilomielin laittaa, kiitokset! :)

    VastaaPoista