tiistai 2. heinäkuuta 2013

Uniikit kihlasormukset

Meille tuli sittenkin kihlasormukset! Ja miten upeat ne ovatkaan. En ole yhtään sormustyyppiä ja mietinkin pitkään, haluaisinko itselleni rinkulaa ollenkaan. Kunnes löysin Pinterestistä ihastuttavan idean, jossa sormukseen oli painettu uniikki sormenjälki.

Varasimme Kallen kanssa ajan Aito Kultasepänverstaalle suunnittelupalaveriin, jonne kannoin mukanani kaikki löytämäni kivat sormuskuvat. Kultaseppä Timo otti ideamme heti vastaan innostuneena ja kertoi, että tämäntyylinen uniikki ratkaisu oli hyvinkin mahdollinen. Muutaman viikon kuluttua työ oli tehty ja sain ihan ensimmäisen oman sormukseni. Omassani siis Kallen nimettömän sormenjälki ja Kallella mun. On nämä kyllä niiiiiin kivat! Ja ihan meidän tyyliset.

pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name

Sormusten saamisen kunniaksi kävimme myös kiinnittämässä rakkauslukkomme tänne Turkuun, teatterisillan kaiteeseen. Saimme lukon kihlajaislahjaksi ystävältämme, ja oli tärkeää kiinnittää se meille jotenkin merkityksellisenä päivänä. Mietin pitkään parhainta paikkaa ja kaupunkia lukolle, mutta lopulta päädyimme kuitenkin kotikaupunkiimme. Tämän sillan kaiteesta lukkoa pääsee katselemaan halutessaan vaikka joka päivä.

Ja avaimet, ne heitimme tietysti Aurajoen syvyyksiin.Kivaa loppuviikkoa kaikille,

terkuin Vivi

PS. Aito Kultasepänverstaan sivuille pääset tästä, klik!


5 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä! Ja mikä upea idea sormuksissa!

  VastaaPoista
 2. Hienot sormukset ja loistava idea nuo sormenjäljet!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos! Tykätään itsekin näistä tosi paljon :) Seuraavaksi pitää miettiä vihkisormusta...

  VastaaPoista
 4. Hei, ihana idea! :] Olen itsekin miettinyt vastaavaa miehen sormuksen sisärenkaaseen. Miten käytännössä toteutitte sormenjälkien ottamisen? Painoitteko vain musteella jäljet paperiin ja seppä skannasi ne vai onko jokin muu kuten sormiväri tai vastaava vähemmän sotkuinen ja parempi vaihtoehto?

  VastaaPoista