sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Antiikkia Fiskarsissa ja Billnäsissä

Tällä viikolla teimme jokakesäisen vierailumme Fiskarsiin. Antiikkipäivät ovat kuuluneet kesän must-tapahtumiin jo neljänä kesänä, joten tänäkin vuonna päivät merkattiin jo hyvissä ajoin kalenteriin. Tällä kertaa kävimme ensimmäistä kertaa myös Billnäsin puolella ja olimme reissussa kahden päivän ajan. Ja yövyimme upeassa Tammisaaressa.

Antiikkipäivillä ehkäpä parasta on se, että pääsee hipelöimään vanhoja tavaroita ja kuvittelemaan, mihin niitä omassa kodissaan sijoittaisi. Vielä parempaa on, jos löytää sopivalla hinnalla esineen tai huonekalun, josta on jo pitkään unelmoinut. Tällä kertaa pakkasin mukaan mittanauhan ja lähdin etsimään eteiseemme lipastoa, mutta täydellisen sopivaa ei vain tullut vastaan.

pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name


Mutta kaikkea muuta kivaa löytyi. Esimerkiksi vanhoja kauniita teräslaatikoita ja kauniisti kuluneet, alkuperäiset Tolixin tuolit. Ja upea vanha teollisuusvalaisin! Ne jäivät kuitenkin budjetin takia niille sijoilleen. Sen sijaan mukaan tarttui Hartwallin vanha juomakori ja kauniita posliinikantisia lasitölkkejä (katso toiseksi viimeinen rivi).Ensi vuonna taas uudelleen!

terkuin Vivi


2 kommenttia:

  1. Voi mä missasin tämän tapahtuman vaikka mukamas kirjoitin sen ylös. Voi mua! Oliko ihania tavaroita myynnissä?

    VastaaPoista
  2. Petra, oli kyllä paljon kaikkea kivaa. Ja myös aika kalliita juttuja, joita ei ihan raaskinut ostaa kotiin asti. Mutta kiertely ja hiplaaminen on lähes yhtä mukavaa kuin ostaminen :) Ensi vuonna uudelleen taas!

    VastaaPoista