maanantai 16. marraskuuta 2015

Juhlatunnelmissa

Tyttäremme ristiäisistä on jo melkein kuukausi. Tässä vielä muutamia kuvia ihanista juhlista, jotka pidettiin Hennalan seurakuntatalolla Turun Kakskerrassa. Mikäli lapsi kastetaan kirkkoon, niin juhlia suunniteltaessa kannattaa muistaa myös seurakunnan tilojen hyödyntäminen. Täällä Turussa ne ovat ilmaisia kastetilaisuuksia järkättäessä. Hennala oli meidän juhliimme ihan täydellinen, eikä tarvinnut stressata yhtään oman kodin siivoilusta tai mistään muustakaan. Vahtimestari laittoi pöydät ja liinat paikoilleen toivomallamme tavalla ja hyvin varustellusta keittiöstä löytyi astioita isommankin porukan ruokkimiseen.

Kukan kastemekko on yli 60 vuotta vanha, sillä se on ollut päällä minun ja siskojeni lisäksi myös isälläni. Kastepöytäkin oli juuri samanlainen kuin 1950-luvulla: sama pöytä, kynttilänjalat ja maljakot ovat olleet käytössä siitä asti. Kukan päässä oleva kaunis panta on luottodesignerini Kisu Korsin tekemä. Söpöt virkatut tossut ovat Kukan kummisedän mamman käsialaa.

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

Vieraskirjan lisäksi juhlavieraat saivat jättää tervehdyksensä ja elämänohjeensa tyttärellemme. Viestit suljetaan kuoreen ja avataan vuonna 2030 Kukan rippipäivänä. Viestilappuset loppuivat melkein kesken, joten paljon hyviä neuvoja on varmasti luvassa.

Kaikki valokuvat René Garmider. Hänen nettisivuilleen pääset tästä.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

terkuin Vivi


13 kommenttia:

 1. Onnea pienestä isosta rakkaudesta!
  Aivan hurmaavat juhlat teillä olleet, olette nähneet valtavasti vaivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu! Kalle sanoi, että näiden järjestäminen oli vähän sama kuin häitä olisi järkännyt, hahhaa :D

   Poista
 2. Ihanan näköiset juhlat teillä ollut! Mutta wau tuota lusikkataulua, mahtaako niitä saada ostaa jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Ihana kummilusikka on Belovedin mallistosta. Beloved by Brunou tekee aivan ihania personoituja juttuja vanhoista lusikoista ja muista aterimista, kannattaa käydä kurkkaamassa nettisivut :)

   Poista
 3. Kerrassaan ihania kuvia!! Ja ihana kirjeidea. <3

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan ihania kuvia!! Ja ihana kirjeidea. <3

  VastaaPoista
 5. Onnea pienestä tyttärestä - meillä asuu vain pikkuisen isompi tyttönen! Meidän häissä vuonna 2002 tehtiin vastaavanlainen aikakapseli, joka on määrä avata vuonna 2022. Häiden aikaan se tuntui olevan loputtoman kaukana, mutta nyt ei enää niinkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Aika jännittävää, mitä kaikkea teidän kapselistanne löytyy. Ja tosiaan, sen avaamiseen ei olekaan enää niin kovin montaa vuotta.

   Poista
  2. Ja lämpimät onnittelut teillekin perheenlisäyksen johdosta :)

   Poista