perjantai 20. marraskuuta 2015

Uusi upea Kotilaituri

Liedossa sijaitseva sisustusliike Kotilaituri on muuttanut, ja nyt viikonloppuna vietetään putiikin avajaisia. Katin ihana liike sai uuden kodin vanhasta pankkikiinteistöstä Liedon Ilmarisista. Pääsimme tsekkaamaan uudet tilat jo eilen åbloggaajien kanssa, ja kokonaisuus näytti erittäin kivalta. Valikoima oli monipuolinen, ja edelleen Katin varmaa musta-valko-harmaata tyyliä mukaileva. Niiden seassa oli ripaus kuparia ja metsänvihreää, nekin mun lemppareita edelleen sisustuksesta puhuttaessa.

Viikonloppuna kannattaa piipahtaa Kotilaiturilla hakemassa inspiraatiota jouluun. Sunnuntaina paikalla on Åblogeista Arjen timantteja -blogin Anu, Keloranta-blogin Teija upeiden tuotteidensa kanssa sekä Housen nro465 -blogin Mari hauskan photo boothin kera.

Näyteikkunan ja kattauksen takana on Villa Puomi -blogin Hanna. Miten hyvältä aaltopahvi näyttääkään lautasten alla! Itse hamstrasin Kotilaiturista lahjapapereita, teippejä, pakettikortteja ja kaikkea muuta pientä sälää joulun paketteja varten. Vielä pitäisi hankkia ne lahjat...

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

Tämä viimeinen kuva toimikoon mun inspiraation lähteenä. Vanha puinen kynttilänjalka on upea, kun sen maalaa kuparisella spraymaalilla. Ja toimii hienosti korujen säilytykseen! Tuo kupariputkista tehty teline, ah! Kuka tekisi mulle samanlaisen?

Kivaa viikonloppua! Meillä alkaa huomenna Kukan huoneen maalausprojekti. Kalkkimaali on jo ostettu, joten tästä lisää myöhemmin.

terkuin Vivi


7 kommenttia:

 1. Aah mitkä tunnelmakuvat nappasit! Mä liputan myös 100% sydämellä Katin upeelle liikkeelle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Isompien tilojen myötä Kotilaiturilla oli nyt entistä enemmän ihanaa tavaraa ja valtavalikoimasta poikkeavaa vielä. Lisäksi kattauksesta ja esillepanoista sai valtavasti ideoita omaankin kotiin. Remppailoa teille!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia!! Ihania kuvakulmia! Siellä oli kyllä todella ihania,inspiroivia juttuja.. Huoh! Toimeliasta remppapäivää!!

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia!! Ihania kuvakulmia! Siellä oli kyllä todella ihania,inspiroivia juttuja.. Huoh! Toimeliasta remppapäivää!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Vivi vierailustasi! Niin oli kiva nähdä hetkestä aikaa :) Mukavaa nähdä kauppa toisen linssin läpi, oletpas napannutkin kivoja kuvakulmia. Ekana tuli mieleen, että mitä, oliko sulla Kalle taskussa kuvaamassa :) Paperit, kortit ja teipit ovat osoittautuneetkin supersuosituiksi! Jään odottamaan kuvia Kukan huoneesta, sillä siitä tulee hieno!

  VastaaPoista
 6. i thought about this replica bags wholesale mumbai Hermes Dolabuy replica bags in china additional resources replica bags from korea

  VastaaPoista