sunnuntai 29. marraskuuta 2015

In bed with Balmuir

Ruskolla sijaitsevassa Loviisan Aitassa järjestettiin parisen viikkoa sitten asiakasilta, johon myös me åbloggaajat saimme kutsun. Helena Ahon luotsaamassa sisustusliikkeessä on hiljattain avattu uusi Balmuirin shop in shop, ja koska olen jo pitkään haaveillut brändin pellavalakanoista, lähdin mielelläni mukaan tapahtumaan.

Vielä sisään astuessani olin ihan varma, että panostan nyt vihdoinkin niihin pellavalakanoihin. Mutta miten kävikään! Yrityksen omistaja Juha Jaara esitteli minulle Balmuirin ylellisiä puuvillalakanoita, tai ehkä tarkemmin sanottuna percale-cottonista valmistettuja vuodevaatteita. Ihastuin materiaalin keveyteen, pehmoisuuteen ja ihanan ryppyiseen tuntuun. Ja näin pellavat vaihtuivatkin ylelliseen puuvillaan.

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

Olemme nyt nukkuneet uusissa lakanoissa viikon verran. Ne olivat arvokas investointi, mutta toisaalta haluan ajatella sen niin, että vietän sängyssä kolmasosan vuorokaudesta. Emmekä ole vuosiin ostaneet uusia lakanoita... Unet Balmuirin puuvilloissa ovat maistuneet, myös Kukalle! Aina aamuöisin otan tyttäremme väliimme ja nukumme kimpassa aamuun asti.

Niin joo, tärkein unohtui! Näitä ei tarvitse silittää! Eikä kannatakaan. Sopii erinomaisesti mulle, joka en koskaan silitä mitään. Paitsi välillä Kallen kauluspaitoja. Enkä oikeastaan niitäkään.


Ihanaa alkavaa viikkoa!

terkuin Vivi


PS. Balmuir lahjoi meitä bloggaajia ylellisellä tuoksukynttilällä. Loviisan Aitasta löytyi myös IHANIA Tine K:n kynttilöitä, joita oli ihan pakko saada. Kerron kynttiläjutuista lisää myöhemmin.


1 kommentti:

  1. Vitsit miten söpö tyyppi siellä mönkii!!♡ (ja lakanat näyttää tosi jees myös!)

    VastaaPoista