lauantai 31. lokakuuta 2015

Ristiäisten buffapöytä

Tyttäremme sai nimen viime sunnuntaina ja olipa kivat kemut! Valokuvaaja René Garmider otti juhlista niin upeita kuvia, että keskityn nyt ensin tarjoiluihin. Ulkoistin lähes kaikki buffapöydän herkut muille, ja keskityin itse koristeluihin ja kattaukseen.

Buffan kruunuja olivat voileipäkakut. Ne eivät ole mun mielestä ollenkaan kasarityyliä, jos kakut tekee yhtä hyvin kuin mun siskoni! Kinkku- ja lohitäytteet toimivat aina. Lisäksi tarjolla oli muita pieniä sormisyötäviä, joiden tekemisestä ja hankinnoista vastasivat meidän molempien äidit, oma mammani, ystäväni ja Turun Mestaripalvi.

Halusin ehdottomasti panostaa kakkuun, jonka teki luottokakuntekijäni Jonna Gaggui Kaffelasta. Annoin Jonnalle tietty vapaat kädet ja lopputulos oli jälleen ihan uskomaton. Kattokaa vaikka! Ja mikä parasta, kakkua on vielä jäljellä pakastimessa... Lisäksi jälkkäripöydästä löytyi ystäväni tekemiä upeita macaroneja, siskoni herkkua kinderpiirakkaa, home made omenamehua ja seljankukkalimpparia.

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

Ja juu, nimi! Kukka Margit Kallentytär.

Seuraavaksi luvassa muita ristiäisfotoja, joten pysykää kuulolla. Valokuvaaja René Garmiderin nettisivuille pääset muuten tästä.


terkuin Vivi


10 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman ihanat juhlat! <3 Voi ihanuus näitä kuvia! <3

  Onnea kauniista nimestä! <3

  VastaaPoista
 2. Onpas nätti nimi! Ja upeat tarjoilut! Mä tykkään kyllä voileipäkakuista, niissä ei ole mitään kasaria, jos ovat hyviä :). Ja pitää tuo kakkulapioidea pistää korvan taa, jos itsekin sellaisen tilaisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Voileipäkakut ovat kyllä hyviä, jos täytteet ovat kohdallaan. Kakkulapio on Belovedin, suosittelen lämpimästi!

   Poista
 3. Vielä tätäkin kautta onnea nimikaimalleni ♥ Taas olet ylittänyt itsesi näissä herkuissa ja koristeluissa! Siis niin upealta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Monellekko syöjälle kakku on mitoitettu? Mitä kakulle tuli hintaa?

  VastaaPoista