torstai 22. lokakuuta 2015

Beben ekat bileet

Pian juhlitaan tyttäremme ensimmäisiä kemuja! Ristiäisiin piti tietty tehdä asianmukaiset kutsut, jotka painatimme jälleen KMG Printworksissa Turussa. Superhyvä ja nopea palvelu ja täydellinen painojälki, suosittelen.

Teemaväreinä bileissä tällä kertaa vaaleanpunainen ja harmaa. Ja vähän mintunvihreää sekaan. Toimii. Kutsussa olevan valokuvan on ottanut Hanna Stengård-Nybom, joka toimii Tyksissä vauvakuvaajana. Tyttäremme on kuvassa kahden päivän ikäinen.

pic name
pic name
pic name

Juhlien jälkeen näette sitten kuvia koristeluista. Vauva nukkuu joka päivä superpitkät päiväunet, joiden aikana olen ehtinyt tehdä vaikka mitä askarteluja ja somisteita. Kiva päästä järjestämään taas juhlia.

terkuin Vivi


14 kommenttia:

 1. Ihana kutsu ja niin suloinen pieni kuvassa... ♥ Onpa kiva päästä mukaan teidän juhlien jälkimaininkeihin täältä blogin kautta. Onnellista ja muistorikasta juhlaa teille ♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis kutsu ja onnistunut kuva! Meillä kuopuksen kuva ei onnistunut oikeen, kun kuvassa oli noin 9h vanha vauva joka oli synnytyksestä vielä turvonnut ja jonka mielestä pitsikapalossa ei ollut kiva olla... Tarkoitus oli kans käyttää sairaalakuvaa kutsussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, ettei sairaalakuva ollut paras mahdollinen teillä. Itsekin olin aluksi vähän epäileväinen ja mietin, otetaanko kuvaa ollenkaan. Mutta lopputulos olikin tosi kiva.

   Poista
 3. Jahas bebestä tulee siis Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla :D
  Lauleskellen luin tekstiä, kiva oivallus, ihana kutsu ja kuva.
  Hyviä bileitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, mäkin mielessäni laulelen aina kutsua katsoessani ;) Kiitos, pidetään hyvät bileet!

   Poista
 4. Ihana kutsu ihanaan juhlaan ♥

  VastaaPoista
 5. Meidän piti laittaa pätkä tästä biisistä myöski meidän tytön ristiäoskorttiin, mutta tuli sen verran kiire niiden kanssa että väkersin todella yksinkertaiset kutsut!
  Ihanaa ristiäispäivää ja onnea todella paljon uudesta perheenjäsenestä <3
  Taidankin uppoutua hetkeksi kuvien kanssa neljän kuukauden taakse jolloin Liliankin oli vielä vastasyntynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä biisi taitaa olla aika monessa kutsussa kyllä :) Kuukaudet menee kyllä niin nopeasti, teillä jo neljä kuukautta täynnä. Onnea!

   Poista
 6. Suloinen pikkumuija ♥ Oli jo niin ihanat lahjukset FB:n puolella, että maltan tuskin odottaa, minkälaiset juhlat järkkäätte :) Onnellista kastepäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Itsekin jännityksellä odotan sunnuntaita...

   Poista
 7. Sydämelliset onnittelut ja aivan iiiihania kutsuja!

  VastaaPoista