keskiviikko 20. elokuuta 2014

Suloiset suvihäät

Parisen viikkoa sitten pääsimme todistamaan, kun ihanat ystävämme lupautuivat toisilleen Liedon Vanhalinnassa. Puimalan ladossa pidetty hääjuhla oli kaunis ja niin morsiusparin näköinen. Lato oli täydellinen valinta kesähäihin, ja tunnelma vain parani illan hämärtyessä. Valoköynnökset näyttivät upeilta keskiyöllä – varsinkin, kun niiden alla tanssi kymmeniä onnellisia ihmisiä.

Näissä häissä oli panostettu yksityiskohtiin ja itse tekemiseen. Jokaisen paikalta löytyi tuohesta tehty sydän (jonka tietty vein kotiin!) ja pienet nimikoidut boolipullot (nekin vein!). Istumajärjestykset oli kirjoitettu vanhoihin ikkunanpokiin, samoin juhlien ohjelma. Alkupaloiksi tarjoiltiin itse tehtyjä sydännäkkäreitä ja vaahtokarkkeja, ja buffasta löytyi myös paljon itse tehtyjä herkkuja. Täydelliset juhlat!

pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Moni juhlavieras ihmetteli varmasti, mitä kulkupelinä toimineiden maitokärryjen kyljessä oleva pumptöllinkäiset mahtoi tarkoittaa. Illan aikana selvisi, että sana on Kustavin murretta ja tarkoittaa sydänkäpysiä. En kestä...

Johannan Kotilo-blogista löytyy lisää upeita kuvia näistä juhlista. Blogiin pääset tästä.


terkuin Vivi


5 kommenttia:

  1. Tuo pulloposti-idea vuosipäivänä on ehkä ihanin juttu ikinä, voi miten kaunis ajatus ja iloa häistä riittää kymmenien vuosien päähän!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania juttuja! Varsinkin tuo pulloposti täytyy laittaa korvan taakse...

    VastaaPoista
  3. Ihania ideoita ja hurmaavia yksityiskohtia!
    Voihan pumptöllinkäinen! En olisi heti arvannut
    sanan varsinaista merkitystä, lounaismurre <3 <3 <3

    VastaaPoista
  4. Näyttää kyllä todella kauniilta hääpaikalta ja näkee, että koristeluihin on panostettu :)

    VastaaPoista