lauantai 23. elokuuta 2014

DIY: marmoria pikkurahalla

Ihastuin marmoriin vasta tänä vuonna, kun näin materiaalista tehtyjä upeita sisustusjuttuja Tukholman huonekalumessuilla. Siitä asti olen hipelöinyt marmorisia juttuja ja miettinyt, että jotakin pientä teemaan liittyvää olisi kiva saada omankiin kotiin. Tukholmassa katsoin parissakin putiikissa Hayn upeita marmoritarjottimia, mutta suolainen hinta ja toisaalta painavan esineen roudaus laivalla kotiin eivät oikein innostaneet.

Blogeissa on nyt näkynyt aika paljon marmorikuvioisesta kontaktimuovista tuunattuja juttuja. Päätin itsekin kokeilla, saisinko täytettyä kontaktimuovilla suurimman marmorihimon. Bauhausista tarttui mukaan vanerilevy ja rullallinen marmorimuovia. Lopputuloksen näet tässä. Ei niin täydellinen, mutta muutaman euron hintaansa nähden oikein toimiva.

pic name
pic name pic name
pic name

Kivaa lauantai-iltaa kaikille!

terkuin Vivi


6 kommenttia:

 1. Hauska idea! Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että täytyy kaivaa kaapin perälle hilloamani vanhat marmorijutut esille.. :)

  VastaaPoista
 2. On nuo kontaktit vain ihmeitä tekevää tavaraa ;) Kiva idea ja menee tosiaan ihan täydestä. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Lopputulos on kyllä yllättävän aito, ainakin kaukaa katsottuna ;) Minna, nyt jos koskaan kannattaa kaivaa marmorit käyttöön. Kiva, että jollain on niitä vielä tallella.

  VastaaPoista
 4. Ihana toteutus! Marmorijuttuja tulee välillä vastaan kirppiksillä, mutta monissa on jotain tummentumia tms. Sait kyllä edullisesti himosi haltuun ;)

  VastaaPoista