sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Meidän häät ≠ Juhlat Logomossa

Vihdoinkin pääsen näyttämään teille meidän upean juhlapaikan! Häitämme tanssittiin Turussa Logomossa, VR:n vanhassa konepajassa. Kävimme katsomassa LOGI1&2-salia ensimmäistä kertaa jo alkukesästä. Salin korkeus ja kauniit kaari-ikkunat tekivät heti vaikutuksen ja päätös juhlatilasta oli sitä myöten selvä. Ja se, että Logomo sijaitsee ihan Turun keskustan kyljessä, oli pelkkää plussaa.

Teimme häihimme tosi paljon kaikkea itse. Perinteisten karkkien sijasta vieraamme saivat kotiin vietäväksi purkillisen kotitekoista mysliä. Voitte kuvitella, millainen homma oli yli 130 pilttipurkin putsaamisessa etiketeistä ja kansien spraymaalaamisessa... Taitava kaasoni hoiti onneksi myslin paahtamisen, joka helpotti ihan älyttömästi meidän urakkaa.

Koska en yhtään tykkää kertakäyttöastioista, päätimme tarjota myös boolin vieraillemme pilttipurkeista. Boolilasit koristelin teipeillä ja liitutaulutarralla. Pöytäjärjestyksen kirjoitimme vanhoihin ikkunanpokiin, joihin oli myös hyödynnetty liitutaulutarraa. Emme nimenneet pöytiä numeroilla, vaan niiden kaupunkien ja paikkojen mukaan, joissa olemme yhdessä reissanneet näiden seitsemän vuoden aikana. Ja liitutaulumaalia, sitä kului useampikin purkki näihin meidän häihin! Kalle teki kaikki häissä käytetyt vaneritaulut setänsä avustuksella, ja niistä tuli kyllä just sellaiset kuin toivoinkin. Ja mikä parasta, niille on vielä käyttöä monissa juhlissa.

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name

Logomoa ei tarvinnut juurikaan koristella, sillä tila oli itsessään tosi makea. Jo pelkästään valoilla saimme aikaiseksi tosi kivan tunnelman, mikä näkyy aika hyvin tuosta toiseksi viimeisimmästä kuvasta. Kallen äiti teki kaikki juhlien kukka-asetelmat, jotka laitettiin vanhoihin Riihimäen lasipurkkeihin. Jotain hyötyä siitäkin, että olen kerännyt purkkeja kaikki nämä vuodet...

Herkkubuffa oli muuten meidän häiden yksi parhaista jutuista. Siitä lisää seuraavassa postauksessa!


terkuin Vivi


19 kommenttia:

 1. Upean näköistä kertakaikkiaan. Noilla valoilla saa kyllä muutettua ilmettä uskomattoman paljon :) Mulla on mielessä muutamia hyvin samanlaisia juttuja häihimme. Aiotko laittaa eteenpäin jotakin tarvaroista, kuten joskus mainitsit ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Laita tulemaan mailia, jos sua kiinnostaa jokin. Aika monta juttua ajattelin säästää tulevia juhlia varten, mutta katsellaan :)

   Poista
 2. Tosi upean näköistä! Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Rauno Kulmala; Suuri kiitos ja kumarrus;komentit ovat Twitterissä ja Google+ lla.terv Rauno.pappa Kaarinasta-

  VastaaPoista
 4. Siis voi vitsit ja vaude!! Ihan huikean näköisiä juttuja!! Täytyy laittaa tästä vinkkejä muistiin, jos joskus saamme aikaiseksi juhlia häitä! :D Niin ja oli tosi mukava tavata silloin torstaina! Ihania ja inspiroivia naisia roppakaupalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Oli mukava treffata viime viikolla. Toivottavasti taas pian uudelleen :)

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. aivan mielettömän upean näköistä! Juuri tätä olen itse etsinyt!

  Pystytkö kertomaan lisää juoma- ja ruokapolitiikasta tilan osalta, entäs valot, kattaus ja kalusteet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Logomo oli paikkana ihan huippu, ja voin suositella lämpimästi. Meidän juhliemme aikaan Logomossa sai valita kolmesta pitopalveluyrittäjästä. Meillä oli Herkkupiste. Nykyään cateringin hoitaa käsittääkseni ainoastaan Sunborn, josta minulla ei ole kokemusta. Juomat sai viedä itse.

   Kalusteet varasimme Logomon kautta, Ari Sirkiältä. Hyvä palvelu ja loistotyyppi! Häneltä olisimme saaneet myös valot, lavan ja äänitekniikan. Lopulta saimme ne häälahjaksi toisen yrittäjän kautta.

   Kattauksen teimme kaasojen kanssa Herkkupisteetb upean Titan avustuksella. Laitathan tulemaan mailia, jos nousee vielä lisää kysymyksiä :) Vastaan mielelläni.

   Poista
 7. Heippa! Hääpaikkaa etsiessäni löysin blogisi ja pyysin meillekin tarjouksen Logomosta. Teillä on ollut upean näköiset juhlat!! Itseäni mietityttää, että kuinka käytännössä onnistuu se paikan tyhjentäminen yöllä ja omien tavaroiden vieminen pois ennen klo 02. Olisi täydellistä juhlia klo 02 asti ja mennä vasta aamulla siivoamaan. 😀 Mietityttää myös hääpäivän aamu, mikäli pääsisimme vasta silloin Logomoon laittamaan tavaroita paikoilleen.

  VastaaPoista
 8. Moikka ja kiitos paljon :) Vastailin sulle maililla, käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 9. Moikka, mistä olitte hankkineet nuo "kortit tähän" -name tagit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, olen ostanut sinkkitagit joko Turun askarteluliike Presentosta tai Tukholmasta Panduro Hobbysta. Tekstit tein itse Dymolla. Helsingistä voisi löytyä Sinellistä.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta!

   Poista
 10. Hääpaikkaa pohtiessani löysin sun blogin ja näiden ihanien tunnelmakuvien ansiosta pyysin tarjouksen Logomosta. Kesällä 2017 siellä juhlitaan myös meidän häät :)

  Palvelu oli huikeaa ekalla tapaamisella, toivottavasti sama tyyli jatkuu häihin asti. Näistä sun kuvista tuli inspis noihin katossa roikkuviin riisipaperipalloihin - jotain meinaan olisi kiva saada kattoon koristeeksi. Osaatko vinkata, mistä niitä voisi hankkia? Ja minkä kokoisia nuo teidän pallot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Susanna jos blogini on innoittanut sua häiden järjestämiseen. Onnittelut hyvästä paikkavalinnasta! Logomo oli niin upea ja yhteistyö sujui saumattomasti.

   Riisipaperipallot vuokrattiin Logomon kautta, saat Maarit Hurmeelta Ari Sirkiän yhteystiedot. En yhtään osaa sanoa niiden halkaisijaa. Hintaa niille tuli jonkun verran, sillä kiinnitys on korkeuden takia vähän haasteellinen. Mutta kannattaa ehdottomasti kysyä tarjousta siihen. Mun mielestä ne olivat hintansa arvoiset. :)

   Jos tulee vielä muuta kysyttävää, niin laita tulemaan vaikka meiliä.

   Poista