tiistai 6. toukokuuta 2014

Meidän häät ≠ vihkiminen

Tervetuloa Mikaelinkirkkoon! Kirkko on mielestäni Turun kaunein, joten oli helppo suostutella myös Kalle siihen ajatukseen, että menisimme naimisiin juuri Mikaelinkirkon alttarilla. Vihkipappinamme toimi aina niin upea Jouni Lehikoinen ja kanttorina taitava Marko Hakanpää.

Mua jännitti niin älyttömästi ennen sisääntuloa, ettei mitään järkeä. En edes tiennyt, että niin paljon voi tässä elämässä mitään jännittää. Pillitän aina kaikissa kirkkohäissä, mutta omalla kohdalla pystyin nieleskelemään kyyneleitä. Kaksi kertaa itku oli kuitenkin todella lähellä: kävellessä isän kanssa kohti alttaria kaikkien ystävien ja läheisten edessä, sekä Jounin liikuttavan puheen aikana. Eikä itku ollut nytkään kaukana, kun selasin näitä Tuukan kuvia...

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

Kirkon ulkopuolella meitä ei viskottu perinteisellä riisillä tai millään muullakaan, vaan askartelimme kaasojeni kanssa yli 70 kappaletta hauskoja huiskutusviirejä. Keltaisen, harmaan ja valkoisen sävyissä, tietty! Viireissä oli erilaisia huudahduksia, kuten Jippii!, Jeij!, Hurraa! ja Wow!. Oli hauska kuulla, miten ainakin osa vieraista huuteli oman huiskunsa huudahduksia kirkosta ulos tullessamme.

Viirien idean sain Eilen tein -nimisestä blogista, klik! Linkin takaa löytyvät selkeät kuvalliset ohjeet viirien tekemiseen, ja sieltä saa myös tulostettua kätevästi noita huudahduksia. Ja jos joku vaikka haluaisi ostaa pientä korvausta vastaan nuo meidän viirit, niin kannattaa laittaa tulemaan sähköpostia. Lähetän tarkempia kuvia sitten paluupostina.

Ja vielä vinkki tuleville hääpareille: kanttori Marko Hakanpäällä on ihan loistavat häämusiikkiaiheiset internetsivut. Ne löytyvät tästä. Kuuntelimme Kallen kanssa läpi lähes koko listan, jonka pohjalta päädyimme sisääntulossa perinteiseen Prinsessa Ruususen häämarssiin. Loppumusiikiksi halusimme kuitenkin jotain piristävää ja erilaista, joten päädyimme Hakanpään omaan sävellykseen Alpeilla. Meille molemmille tuli siitä mieleen sirkus, joten valinta oli ehdottoman täydellinen meidän juhlaamme.terkuin Vivi

Puvut: Kisu Korsi ja Turun Pukumyynti
Kimppu ja viehe: Kukkakauppa Piia Jaala
Meikki ja kampaus: Studio Eva W
Videokuvaus vihkitoimituksesta: Ystävämme Niko Sieppi (Rabbit Photography)
Kuvat: Tuukka Ervasti

Kiitti NIKO!!! Ja kiitti Jouni, Marko, vahtimestari ja MIKAELINSEURAKUNTA!


1 kommentti:

  1. Meillä oli omissa häissä sama kirkko, sama pappi ja sama kanttori! Mä en kyllä pystynyt nielemään kyyneleitä, vaan vollotin kurkku suorana koko toimituksen ajan! Nytkin meinas tulla itku, kun katoin näitä teidän kuvia! Ihania!

    VastaaPoista