lauantai 17. toukokuuta 2014

Meidän häät ≠ morsiuskimppu ja viehe by Kukkakauppa Piia Jaala

Heippahei taas! Tällä kertaa haluan esitellä teille meidän upeat hääkukat. Jostakin kumman syystä mulla ei ollut mitään suuria suunnitelmia siitä, millaisen kimpun haluaisin hääpäiväksi. Sen tiesin, että kimppu tulisi olemaan kirkkaanpunainen (tosin keltainenkin oli jossakin välissä mielessä) ja simppeli ilman turhia rönsyilyjä. Kimpun miettiminen menikin lopulta tosi pitkälle siihen nähden, miten hyvissä ajoin olin kaikkien muiden juttujen kanssa.

Sitten sain mieluisan yhteydenoton turkulaisesta Kukkakauppa Piia Jaalasta. Piia ehdotti blogiyhteistyötä ja suostuin tarjoukseen ilomielin. Olen tehnyt aiemmin työjuttuja Piian kanssa, joten tiesin hänen olevan rautainen ammattilainen omalla alallaan. Uskalsinkin antaa Piialle vapaat kädet kukkien suhteen.

Piia haluaa aina nähdä morsiamen puvun ennen kimpun suunnittelua. Näin hän varmistaa sen, että kimpusta tulee täydellisesti juuri omaan pukuun sopiva. Piia olikin kaasojeni ja meikkaaja-siskoni lisäksi ainoa, joka näki pukuni ennen kirkkoa. Kimpusta tuli lopulta just täydellinen, itseni näköinen ja pukuuni niin hyvin sopiva.

pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name

Morsiuskimpusta löytyy neilikoita ja jaloleinikkiä. Kallen vieheenä oli perinteinen neilikka, sekin kirkkaanpunainen. Kaasojen upeat rintakukat olivat Kallen taitavan äidin tekemiä (kiitti Tuija!), samanlaiset (vaikkakin pienemmät versiot) koristivat myös bestmanien takinkaulusta.

Ja niin, heittokimppu! Piia Jaala loihti keltaisen unelmakimpun, josta ei valitettavasti löydy parempaa kuvaa. Eikä sitä oikeastaan edes heitetty, mutta voin kertoa tästä tarinan myöhemmin.

Kukkakauppa Piia Jaalan sivuille pääset tästä. Kiitos vielä kerran Piia!


Aurinkoista viikonloppua,

terkuin Vivi

Morsiuskimppu ja viehe saatu blogin kautta.


5 kommenttia: