maanantai 9. kesäkuuta 2014

Bloggaajia Turusta!

Viime torstaina vietin erityisen hauskan illan, kun sain kutsun turkulaisten sisustus- ja lifestylebloggaajien ensimmäiseen yhteiseen tapaamiseen. Tapaamispaikkana oli turkulainen suunnittelutoimisto Sisustuksen G., ja kutsujina yrityksen omistajat Jaana Ahokoski ja Nina Lindholm. Heidän lisäkseen iltaa olivat järjestämässä myös Musta5101- ja Mayn -nimisten tuotemerkkien luojat Susanna Wiljanen ja Laura Rostedt sekä minulle täysin uusi tuttavuus, Magia Graphicsin Milla Säteri.

Naiset olivat pistäneet parastaan, sillä heti ovella käteen iskettiin lasillinen kuohuvaa. Pöytä oli täynnä suussasulavia herkkuja ja toimistossa oli esillä kaikki suunnittelijoiden uutuustuotteet. Parasta oli kuitenkin se, että sai tavata tyyppejä tuttujen blogien takana. Ja tutustua moniin itselle uusiin turkulaisiin blogeihin! Tunnelma oli heti rento ja avoin, ja juttua luisti. Nyt tuntuu siltä, että saamme tällä porukalla aikaiseksi paljon hyvää.

pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name

Musta5101-sarjan tuotteisiin tutustuin ekan kerran viime vuonna (lue postaus tästä). Olen käyttänyt nyt reilun vuoden verran Mustan hevosenjouhista tehtyä tiskiharjaa ja bambuviskoosirättiä. Ihan parhaita! Enää en voisi luopua niistä. Bloggaritapaamisesta ostin mukaan mustan pellavapyyhkeen, mutta kerron siitä ja muista jutuista lisää myöhemmin.

Turkulaisten ekaa bloggaritapaamista olivat organisoimassa Projekti Verkarannan Jutta ja Arjen timantteja -blogin Anu. Kiitos naiset! Ilman teitä me ei oltaisi ehkä koskaan tavattu.


terkuin Vivi


11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia upeasta tapaamisestamme! Oli ihana nähdä sinua pitkästä aikaa!
  Toivottavasti tapaamme samalla joukolla pian uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Oli tosi kiva nähdä taas tauon jälkeen. Jatkoa seuraa...

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia olet sinäkin ottanut! Mukava palata näihin tunnelmiin vielä hyvien kuvien myötä.

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä pikaisesti. toivottavasti pääsis joku kerta enemmän ajan kanssa mukaan menoon :) Kauniita kuvia olet ottanut! Liityin nyt viimein lukijaksi kun kerrn bloggerin palkki näkyi mulle. Se on ollut koko loman poisa käytöstä jostain kumman syystä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva treffata Laura, vaikkakin pikaisesti :) Kiva, kun sait liityttyä lukijaksi. Nähdään taas pian!

   Poista