sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vanhan Malmin markkinoilla

Vuoden parhaat joulumarkkinat järjestetään Paraisten Vanhalla Malmilla. Kuulin näistä ihastuttavista, vanhan ajan tunnelmaa henkivistä markkinoista sattumalta kolmisen vuotta sitten, ja sen jälkeen tapahtuma on kirjattu aina ajoissa kalenteriin. Tai oikestaan vasta sitten, kun niistä saa ongittua jostakin tietoa – markkinat ovat mielestäni vähän salaperäiset, sillä niitä ei mainosteta missään ja netistä oikean päivämäärän etsiminenkin tuntuu välillä vaikealta.

Mutta miksi pitäisikään mainostaa! Eilenkin ihmisiä oli niin paljon, että välillä eteneminen ja myyntikojujen tutkiminen tuntui mahdottomalta tehtävältä. Mutta silti reissu Paraisille kannattaa aina, sillä myynnissä on paljon kaikkea itse leivottua ja käsillä tehtyä. Kauniit ja yksityiskohtaiset piparkakkutalot ihastuttavat vuodesta toiseen, samoin kuin käsintehdyt suklaat. Parasta on, että myyjät pystyttävät pöytänsä aina samaan paikkaan vuodesta toiseen. Seuraavalla kerralla on siis helppo bongata taas omat suosikkinsa...

pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
Tänä vuonna löysin Malmilta uuden tutkimisen arvoisen pöydän, josta löytyi raikkaita graafisia joulupapereita ja pakettikortteja (katso viides kuva ylhäältä vasemmalla). Harmikseni unohdin kysyä tämän taitavan tekijän nimeä. Jos olet kuulolla, niin laita tulemaan viestiä! Onnekseni hän lupasi olla mukana myös ensi vuonna, joten viimeistään silloin voin korjata tilanteen.


Mukavaa pakkaspäivää kaikille!

terkuin Vivi


1 kommentti:

  1. Mahtavaa markkinahumua. Näyttää kivalta tapahtumalta. Pistetään korvan taa ... jos vaikka ensi vuonna pääsi siellä piipahtamaan :)

    VastaaPoista