torstai 27. joulukuuta 2012

Tuliaisia tonttutehtaalta


Tätä meidän blogia voi varmaan pian alkaa kutsua purkkiblogiksi. On sen verran paljon tullut kirjoitettua tästä aiheesta viime aikoina... Mutta pistetään nyt vielä kertaalleen, jos joku saisi vielä kuvista uusia vinkkejä.

Tänä vuonna tonttutehtaastamme lähti maailmalle erilaisia purkkeja täynnä herkkuja. Niitä paahdettuja sokerimanteleita (joista kerroin jo täällä), erilaisia maustettuja cashewpähkinöitä sekä lakritsia. Syksyn aikana kerätyt lasitölkit pääsivät siis vihdoinkin käyttöön. (Kiitos Katille ja äidille keräysavusta!)


pic namepic namepic name
pic namepic name
pic namepic namepic name
pic name
pic namepic name


Suklaamarengin Heidi vinkkasi jo kauan sitten Mastonin spraymaalista. Maalasimme mustat kannet Mastonilla, joka on ihan täydellistä tähän puuhaan. Samaista valkoista spraymaalia en löytänyt, joten piti tyytyä toiseen merkkiin. Se oli virhe. Maali pöllysi ihan älyttömästi ja se peitti tosi huonosti. Siksi valkoisiin kansiin on liimattu harmaata kartonkia.

Hyödynsin koristeluissa erilaisia laatikkoon kertyneitä nauhoja ja washiteippejä. Paikallisesta askarteluliikkeestä bongatut pitsiteipit olivat hyvä löytö, joten ne pääsivät myös mukaan lahjoihin. Syksyllä olimme kollegoideni kanssa Tallinnan Karnaluks-käsityötukussa, ja sieltä ostetut pienet koristetähdet ja -sydämet sekä vihaiset linnut näyttivät purkeissa juuri niin kivoilta kuin ajattelinkin.

Sinkkitageissa olevat NAM-tekstit on hakattu muuten kirjainmeisteillä. Ne ovat niiiiin kivoja! Kerron meisteistä lisää myöhemmin. Kivaa viikonloppua kaikille, terkuin Vivi


1 kommentti: