sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Terkut Lontoosta!

Viime kerrasta on taas ehtinyt vierähtää liian kauan aikaa. Tässä välissä olen murehtinut vesijohto- ja kylppäriremppaa, ja totutellut elämään kaaoksen keskellä. Jotain kivaakin on kuitenkin tapahtunut, sillä pidin tällä viikolla ensimmäisen palkallisen talvilomani ikinä. Lähdimme viettämään lomaa Lontooseen, jossa oli jo lähes kesä.

Viisi päivää miljoonakaupungissa kuluivat liian nopeasti. Mukaan matkalaukkuun tarttui vähän vaatteita, muutama askartelujuttu ja maailman makeimmat korkkarit. Esittelen tuliaisia teille pian. Tässä ensin muutamia maistiaisia matkalta, olkaa hyvät!

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni. Lupaan olla täällä blogissakin nyt ahkerampi. Remonttikaaoksesta huolimatta...

terkuin Vivi


3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia :-) Lontooseen olen itsekin jossain vaiheessa suuntaamassa :-) Kun tulisi vaan loma aika :-) Toivottavasti toitte kevättä mukana suomeen :-)

    P.S Huomasitko haasteen blogissani sinulle? :-)

    VastaaPoista
  2. Hei Seija! Kiitos palautteesta. Lontoo oli aika ihana, lämmin ja kesäinen. Mutta kovin kallis :( Silti suosittelen sinne menemään, joten lentoliput varaukseen vain loman koittaessa. :)

    Ja kiitos haasteesta! Suoritan sen heti seuraavassa postauksessa. Liian nopeasti nämä päivät menevät eteenpäin... Kivaa pääsiäistä!

    VastaaPoista