keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Purkkeja ja purnukoita

Olen ihan hulluna erilaisiin säilytyspurkkeihin, joita löytyy keittiöstä jo enemmän kuin tarpeeksi. Teemme lähes joka ilta ruokaa, josta riittää yleensä hyvin myös seuraavaan työpäivään. Yleensä pakkaan eväät takuuvarmaan Tupperwareen tai Ikean halpisversioihin.

Lontoossa eksyimme ihanaan Muji-nimiseen liikkeeseen, josta löytyi pientä purkkia ja purnukkaa vaikka kuinka. Sieltä nappasin mukaan kaksi tyylikästä eväsrasiaa, joissa oli yhdistettynä kaikki tarpeellinen pienestä salaattikiposta alkaen. Mujista tarttui mukaan myös kaikkea muuta hauskaa ja tietysti tarpeellista, mutta niistä lisää myöhemmin.

pic name

pic name

pic name

pic name

Kivaa keskiviikkoa kaikille

♥ Vivi


6 kommenttia:

 1. Kivat rasiat :) Olen kuullut Mujista ja innolla odotan postausta siitä.

  VastaaPoista
 2. Ompa todella ihanan näköiset purkit, upeat! :-) Ihania löytöjä on niin kiva tehdä :-)

  VastaaPoista
 3. Hienot rasiat :) Olisi kiva, jos ehdit pian postailla Mujista sillä olemme menossa Tukholmaan 1,5 viikon kulutta ja siellähän on Muji :)

  VastaaPoista
 4. Muji! Ihana suosikkini Japanista, saisi tulla Suomeenkin ;D Kielipitkällä odotellaan lisäjuttua!

  VastaaPoista
 5. Oi, mulla ei ollut mitään tietoa Mujista ennen Lontoota, missähän sisustuspimennossa olen elellyt... Anu, en tiennytkään, että liike löytyy myös Tukholmasta. Se on mun lempikaupunki, ja ollaan menossa sinne kesäkuun alussa. Pitää etsiä liike sieltä siis myös.

  Voi harmi, meillä ei ollut kameraa mukana Mujissa. Mutta sieltä ostin kasapäin ihania pieniä matkapulloja ja purnukoita shampoolle, hoitsikalle sun muille, kivat kotitossut yms. Hintataso oli Lontoossa ihan kohtuullinen, joten Anu, ota Muji ehdottomasti suunnaksi. Yritän saada kuvia mun purnukoista pian. Kiitos, että jaksatte lukea mun juttuja ja kommentoida, näistä tulee aina iloiselle mielelle :)

  VastaaPoista
 6. Vivi, Muji löytyy Åhlensilta Tukholmasta :) Sieltä tavaratalon alakerrasta.

  VastaaPoista