maanantai 12. maaliskuuta 2012

Pehmeitä palloja huovuttamalla

Ihana käsitöistä innostunut kollegani järjesti parisen viikkoa sitten töissä huovutusillan. En ollut koskaan aikaisemmin huovuttanut (ellei ala-asteikäisenä tehtyjä kokeiluja lasketa), joten osallistuin innolla tämän uuden harrastuksen kokeilemiseen.

Aluksi pallojen tekeminen tuntui tosi hankalalta, mutta hiljalleen pyörittäminen alkoi sujua. Ja se oli oikeastaan tosi kivaakin. Näistä palloista piti ohjaajien suunnitelmien mukaan syntyä koru, mutta itse sain tuttuun tapaan vision sisustuspalluroista. Vähän helmiä pallojen väliin ja valmista tuli yhden illan aikana.

Nyt pallojono roikkuu keittiössä, kun en muutakaan paikkaa sille keksinyt. Ensi talveksi näitä voisi tehdä lisää ja paljon pidempiä versioita, saisi roikkumaan vaikka ikkunaan.


pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

Meillä alkoi tänään iso vesijohtoremppa, huoh. Ja sen myötä uusimme myös kylppärin. Elämme siis kaaoksessa seuraavat pari kuukautta. Tylsää, ei pääse kutsumaan vieraita kylään.

Kivaa viikkoa teille kaikille! Ja suurkiitokset Seijalle ja Neiti X:lle tunnustuksista. Näitä on aina niin mukava saada :)

terkuin Vivi


pic name


5 kommenttia:

 1. Kauniin näköisen siitä sait ja sopii olemaan koristeena tuossa :-)

  Iloista alkanutta viikkoa! :-)

  Tervetuloa blogeileen :-)

  VastaaPoista
 2. Hauskat sisustuspallurat! Sopiihan, että linkitin Hellerannan blogilistaani? Jostain syystä uudet päivitykset ei näy minulla vaikka olenkin kirjautunut lukijaksi. Kaikkea ihanaa oli taas mennyt ihan ohitse! Mainio idea tuo eri maista tuotu hiekka pulloissa :)

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköiset palluraiset olet pyöritellyt. Tsempit rempan keskelle ! Nyt voit huoletta kutsua itse itsesi ystävillesi kylään :)

  VastaaPoista
 4. Huovuttaminen on kivaa :) Kannattaa kokeilla myös neulahuovutusta, itse tykkään enemmän siitä nykyään

  VastaaPoista