tiistai 6. maaliskuuta 2012

Matkamuistoja

Helmikuun lopussa lensimme muutaman päivän minilomalle Berliiniin. Kaupungissa oli jo kevät, ja sen myötä sain myös itselleni pienen kevätkaipauksen.

Parisen vuotta sitten Palestiinan lomalla keksimme, että alamme keräämään hiekkaa pulloihin kaikista niistä paikoista, joissa olemme matkustaneet yhdessä. Tai oikeastaan varastin idean ystäväni isältä. Lupaus on pitänyt, ja tällä kertaa sopiva hiekka löytyi Berliinin eläintarhan leikkikentältä.

Hiekkoja varten olen jemmannut kirppiksiltä ja markkinoilta vanhoja patenttikorkkipulloja. Kun löydämme seuraavan isomman kotimme, pullojen yläpuolelle seinään kiinnitetään iso maailmankartta. Karttaan voi sitten merkata nuppineuloilla kaikki ne kaupungit, jossa olemme käyneet.


pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

Matkahaaveita mielessä ja seuraavaa lomaa odotellessa. Parin viikon päästä pakkaan keltaisen matkalaukkuni ja suuntaamme kohti Lontoota.

Kivaa viikkoa kaikille!

terkuin Vivi


6 kommenttia:

 1. Hauska maan keräys idea !
  Hauskaa Lontoon matkaa :)

  VastaaPoista
 2. Todella mahtava idea! :-) Upean näköinen ja ihana idea!! :-)

  VastaaPoista
 3. Loistoidea! Mahtava matkailusesonki sinulla meneillään, koskaan ei voi reissata liikaa :)

  VastaaPoista
 4. Blogistani löytyy tunnustus teille! :-)

  Iloista viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
 5. Aikaisemminkin ihaillut teidän hiekkapulloja täällä blogissa ;D on kyllä aivan oiva idea! Mukavaa Lontoon matkaa - on yksi suosikki paikoistani!

  VastaaPoista