torstai 13. maaliskuuta 2014

Tulevan kauden sisustustärpit

Helmikuun alussa olin mukavalla työkeikalla Tukholman Huonekalumessuilla. Messuilla oli esillä skandinaavisen sisustamisen tulevat trendit, joista mieleen jäivät erityisesti pehmeät pastellit, harmaan sävyt ja valkoinen marmori. Myös kupari jatkaa edelleen nousuaan sisustuksessa, mikä on tosi kiva juttu.

Messuilta kameraan tallentui erityisen paljon vedenvihreitä sävyjä ja pastellista minttua. Aloin heti miettiä, miten voisin yhdistellä sitä meidän kotimme sisustukseen. Ehkä minttua voisi ainakin harkita pienempiin juttuihin, kuten koreihin, tyynyihin ja astioihin. Ja onhan meillä jo ne kaksi mintunvihreää puutuolia! Nyt ne ovat niiiiin in. Valkoinen marmori taas toi mieleen 90-luvun alun. Soitin heti äidille ja kysyin, missä hänen ikivanhat marmoriset morttelit ja muut jutut ovat. Noh, kirppikselle ovat menneet joskus vuosia sitten, ylläri...

pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Bongasin messuilta upean, betonijäljitelmää olevan ruokaryhmän. Haaveilin sellaisesta jo viime kesänä. Se sopisi upeasti meidän terassille. Jotain marmoria on ihan pakko saada, vaikka sitten se mortteli. Ja vikassa kuvassa olevat Muuton valaisimet olisivat aika kivat (jos niille vain löytyisi paikka).

Messujen yksi parhaista osastoista kuului ehdottomasti Stringille. Saimme muuten häälahjaksi rahaa omaa Stringiä varten, jee! Aiomme hankkia hyllykön työhuoneeseemme. Viimeisen rivin pyykkipoikakuva on otettu Stringin osastolta, ja tuota ideaa voisi hyödyntää kotonakin.


Kivaa viikonloppua kaikille,

terkuin Vivi


2 kommenttia:

 1. Huikea ihania ideoita, iso kiitos Vivi! Näistä tärpeistä on mulle taatusti hyötyä, remontti on jo hyvällä mallilla ja pian pääsen tekemään pieniä sisustushankintoja.

  By the way, mikäs se rouvan sukunimi nykyään on? Onnea vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Teija jos löysit jotain toteuttamiskelpoista :) Haluan sit tulla livenä käymään, kun saatte rempan valmiiksi. Ja kiitos onnitteluista! Vanhalla sukunimellä mennään edelleen. Ei kannata vaihtaa hyvää ;)

   Poista