Ja voi jee miten hyvin onnistuin ekassa itse tehdyssä guacamolessani! Tähän survottiin siis kaksi avokadoa, kolme kirsikka- tai luumutomaattia, palanen kevätsipulia varsineen, kaksi palaa serranokinkkua, sopivasti korianteria ja ripaus suolaa sekä mustapippuria. Suolan voisi oikeastaan jättää poiskin, sillä serranokinkku ajaa saman asian. Kylkeen kulhollinen maissilastuja ja maistuu niiiiiin taivaalliselta.
Kannattaa kokeilla! Itse tein jo toisen satsin ja seuraavan taas viikonlopuksi...
terkuin Vivi
En oo sen jälkeen ostanut kaupan guacamolea kun sen ekan kerran itse tein, nam osaa olla hyvää!
VastaaPoistaNo niin on! En edes tajunnut, että tekeminen on niiiin helppoa.
PoistaAina kun laitan guacamoleen tomaattia, siitä tulee vauvanpaskan väristä. Mitä siis teen väärin? Herkkua on Hellerannassa (ja vihreää)!
VastaaPoistaOletko käyttänyt tavallisia tomaatteja vai pieniä kirsikkatomaatteja? Pienet ovat jotenkin kiinteämpiä, eikä niistä tule sellaista mössömäistä rakennetta. Ja pistin tosiaan vaan pari-kolme pientä tomaattia. Kokeile ja laita viestiä miten kävi :)
PoistaPaistoitko serranot? Mietin, että rapea kinkku voisi toimia tuossa hyvin. Ja eikö avokadoista tule vähän aina ruskeita, kun ovat hapen kanssa tekemisissä? Ainakin jos ei perään viskaa limemehua tai muuta vastaavaa.
VastaaPoistaEn paistanut, mutta voisi tosiaan toimia hyvin niinkin. Pitääkin kokeilla. Huoneenlämmössä avokado tummui aika nopeasti, mutta jääkaapissa väri säilyi suht hyvin. Ja tää on niin herkkua, ettei ehdi olla huoneenlämmössä kovin kauaa ;)
Poistasupreme clothing
VastaaPoistakd 12 shoes
calvin klein underwear
nike air max 270
supreme clothing
golden goose
jordan 4
golden goose sneakers
supreme
kd 12
replica bags forum replica chanel bags ebay replica bags hermes
VastaaPoista