keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Keep calm and turn 30

Viikonloppuna juhlimme Kallen 30-vuotissynttäreitä pienellä porukalla. Juhlien järkkääminen tuntui jälleen tosi kivalta, vaikka häät veivätkin ison osan voimia muutama viikko sitten. Tästähän voisi tulla joskus vaikka sivutoiminen ammatti...

Hyödynnettiin kemuissa häistä jääneitä tavaroita. Liitutaulut, boolilaseina toimineet pilttipurkit, sinkkisoikot ja boolimaljat ovat niin kivoja ja monikäyttöisiä, että taidan jemmata niitä tuleviakin juhlia varten.

pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name

Synttäreiden safkat tehtiin tietty itse! Paitsi jokirapusalaatti, jonka toimitti häidemme cateringistakin vastannut Herkkupiste. Lisäksi apuna olivat myös meidän molempien vanhemmat, molemmat siskoni ja kaksi ystäväämme. Yhdessä urakoiden saatiin kasaan aika herkullinen buffa.


Kivaa tulevaa viikonloppua kaikille,

terkuin Vivi


4 kommenttia:

 1. Huikeen upea herkkubuffa! Kiva idea tuo viiksikakku! Sun pitäisi kyllä siirtyä caterin alan yrittäjäksi vaikka oot kyllä tosi lahjakas kirjoittajakin!
  Myöhästyneet synttärionnittelut Kallelle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Teija. Kaikkea oli enemmän kuin tarpeeksi, huh. Mun taidot eivät ihan catering-alaan veny, mutta jotain pientä järkkäilyä ja juhlasuunnittelua voisin kyllä tehdä :) Kakun Kalle sai muuten lahjaksi ystävältämme, se oli ihan huikea! Sisältä löytyi mustikkaa...

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköiset juhlat! :)
  Mistä nuo sinkkisoikot on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Ja anteeksi kestänyt vastaus. Tuon ison pyöreän ostin joskus viime vuonna Mokosta. Pienemmät ovaalinmalliset ovat Clasulta. Ne ovat menossa myyntiin, joten laita viestiä, jos kiinnostaa :)

   Poista