tiistai 28. tammikuuta 2014

Sisustuslöytö rautakaupasta

Tässä näette yhden meidän ensimmäisistä sisustushankinnoistamme, jonka ostimme vuosi sitten uuteen kotiimme. Olin katsellut upeita tehdastyylisiä hyllykköjä muutamaltakin valmistajalta, mutta niiden suolaiset hinnat eivät oikein innostaneet. Niinpä lähdin kiertämään rautakauppoja ja löysin Bauhausista tämän varastohyllyn, joka sopi täydellisesti keittiöömme. Hintaa tälle tuli muistaakseni alle 60 euron verran. Halvempiakin olisi markkinoilla ollut, mutta ne olivat mielestäni liian huteria tähän tarkoitukseen.

Uuden kotimme keittiössä on paljon vähemmän kaappitilaa kuin vanhassa kaksiossamme, joten oli pakko keksiä jostakin lisätilaa. Olen keräillyt jo vuosia vanhoja lasipurkkeja sillä ajatuksella, että vielä joskus saisin säilöä niihin kaikki keittiön kuivatavarat. Suuri osa purkeista pääsikin nyt käyttöön, vaikka vieläkin niitä löytyy kaapeista aika tavalla...

pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Muistatteko, kun kerroin muutama viikko sitten uudesta Sisustus Chill -nimisestä verkkokaupasta? Putiikkia pitävä Anne ehdotti meille blogiyhteistyötä, jonka johdosta saimme maisteltavaksi Nicolas Vahén herkkuja. Samassa paketissa saimme myös nämä kuvissa näkyvät House Doctorin paperikassit. Aika kivoja, eikö vain? Isompi paperikassi sopi hyvin tähän meidän keittiöhyllykköön ja sai täytteeksi puurohiutaleita, pastaa ja muuta kuivatavaraa. Pienempi toimii hyvin vaikka kirjojen tai muiden päivittäisessä käytössä olevien tavaroiden säilytykseen.

Sisustus Chillin sivuille pääset tästä, klik! Kannattaa olla kuulolla, sillä Anne lupasi lahjoittaa myös jotakin kivaa arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Palaan arvontaan vielä tällä viikolla, ellei tule mutkia matkaan :)


terkuin Vivi

Paperikassit saatu blogin kautta.


9 kommenttia:

 1. Ihana hylly! Kuin Nigellan keittiössä konsanaan! Hyllytilaa ei ole koskaan tarpeeksi. Jos vielä rakennamme omakotitalon nro 4, niin yksi asia, josta pidän huolen, on riittävä säilytystila!

  Tunnelmallista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Hylly on kyllä niin kätevä. Tosin aina se ei pysy ihan siistissä järjestyksessä..

   Poista
 2. Oi, kuinka kiva! Näyttää tosi hyvälle ja ihana kun on kaikki tarpeellinen helposti nähtävillä. Paperikasseille keksin heti monta käyttötarkoitusta meilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, näitä paperikasseja voisi käyttää useampaankin käyttötarkoitukseen. Eteiseen ja makkariin ja työhuoneeseen ja...

   Poista
 3. Aivan mahtava hylly! Ja todella kauniisti sisustettu!

  VastaaPoista
 4. Todella hieno! Olen jotain tällaista etsiskellyt itsekin...

  VastaaPoista
 5. Etsin juuri vastaavaa hyllyä! Onko tuo tukeva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kestänyt vastaus! Tämä kysymyksesi oli mennyt ihan ohi aiemmin. Tämä hyllykkö oli tyhjänä ehkä aavistuksen hutera, mutta kuin sai tavaraa hyllyille, niin pysyy mielestäni hyvin pystyssä ja kohdallaan.

   Poista