tiistai 7. tammikuuta 2014

Sisustus Chill

Kaikki varmaan tietävät, että tykkään niiiiin paljon Nicolas Vahén ruokaherkuista. Mausteet ovat käytössä meillä joka päivä, ja ne ovatkin tuotevalikoiman parhaimmistoa. Sisustus Chill -nimisen nettiputiikin Anne taisi tietää tämän heikon kohtani, sillä hän ehdotti meille yhteistyötä, josta ei voitu kieltäytyä.

Anne postitti meille joulun jälkeen paketin, josta löytyi vaniljanmakuista kahvisiirappia, suklaatryffeleitä ja ranskalaisia nougatkarkkeja. Siirappia tarjoiltiin kahvin kanssa uuden vuoden aaton kemuissa. Itse en juo kahvia, mutta kaadoin lorauksen siirappia jäätelön joukkoon. Se ainakin toimi! Kalle puolestaan lorautti siirappia kahvin sekaan vähän liikaa, ja lopputuloksesta tuli ihan liian sokerinen. Siirapin rakenne oli aika valuva, joten pitää olla jatkossa tarkkana annostelun kanssa.

Rakastan suklaata. Paljon. Ei ole vaikea arvata, mitä noille tryffeleille kävi...

pic name
pic name pic name

Sisustus Chill on uusi, joulukuun alussa avattu verkkokauppa. Sen valikoimista löytyy kattavasti Nicolas Vahén tuotteita, mutta myös ihania sisustusjuttuja House Doctorilta ja Bloomingvilleltä. Erityisesti House Doctor on yksi mun ehdottomista suosikeista.  Anne lähetti jotakin myös siihen liittyen, mutta siitä kerron lisää myöhemmin.

Sisustus Chillin sivuille pääset tästä, klik!

Voi että, miten paljon tykkään noista Teeman mustista pienistä kahvikupeista. Sain 12 setin astiasarjan rippilahjaksi mammalta ja pappalta melkein 15 vuotta sitten. Ja miten modernit ne ovat vieläkin! Betonisen alustan sain Kallelta joululahjaksi. Just mun näköinen.terkuin Vivi

Nicolas Vahén tuotteet saatu blogin kautta.


1 kommentti:

  1. Täällä on toinen joka on myös hurahtanut noihin Nicolas Vahen tuotteisiin...ostin jouluksi myös gingerbread ja vanilla-siirappia, sekä lihalle tarkoitettu maustesekoitus on ollut todella hyvää...Jouluna riisipuuron kaveriksi ostin jälleen kerran purkin passion& coconut-hilloa (ei ehkä kuullosta niin hyvältä) mutta ainakin itse rakastuin siihen ja muitakin makuja olen kokeillut. Suosittelen lämpimästi kaikkia kokeilemaan näitä tuotteita.

    VastaaPoista