torstai 26. joulukuuta 2013

Meidän joulu

Tänä vuonna vietettiin joulua ensimmäistä kertaa meidän uudessa kodissa. Olemme haaveilleet ihan oikeasta joulukuusesta jo useana vuonna, ja nyt vihdoinkin saimme sen mahtumaan kotiimme. Kalle haki kuusen mökkipihasta, mutta sen koristelu jäi vähän vajaaksi. Toisaalta kupariset, mustat, harmaat ja dymolla koristellut valkoiset pallot ovat niin makeita, ettei muuta välttämättä tarvitakaan. Ehkä ensi vuonna kuitenkin valot ja latvatähti...

Olen ihastellut suuria, harmaita betoninnäköisiä ruukkuja sisustusliike Aveliassa jo kuukausien ajan. Sain vision siitä, että ruukku näyttäisi aika kivalta joulukuusen kanssa. Ja näyttihän se! Seuraavaksi istutan ruukkuun jonkun havun ja roudaan koko komeuden terassille.

pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Joulu oli ihana, rentouttava, ruokaisa ja täynnä hyviä hetkiä. Ensi vuonna tilaukseen tällainen samanlainen setti, kiitos! Meidän piti laittaa näitä kuvia teille jo paljon aiemmin, mutta Kallen tietokone sanoi tänään lopullisesti sopimuksensa irti. Nyt tehdään väliaikaisesti hommia mun kahdeksan vuotta vanhalla ja superhitaalla läppärillä. Huoh.

Pian näytän teille meidän tonttupajan tämän vuoden tuotokset, joten olkaa kuulolla!


terkuin Vivi


6 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihania kuvia! Ja kuusi on just tollee hieno ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu! Munkin mielestä on aika upea, vaikkakin tosi vino. Se ei näy kuvassa...

   Poista
 2. Upea kuusi, ja erityisesti tykkään noista valkoisista palloista. Ostin vähän aikaa sitten dymo-koneen :D Hieno on toi betoniruukkukin kuusen kaverina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dymo on niiiiiin paras keksintö! Onnittelut hyvästä hankinnasta siis :)

   Poista