sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Meidän hääkutsut

Tässä ne nyt ovat, meidän upeat hääkutsut! Kaikkien kuorien pitäisi jo olla perillä vastaanottajillaan, joten uskallan näyttää kuvat myös täällä blogissa. Inspiraatiota kutsuihin olen hakenut sekä ulkomaisista että suomalaisista hääblogeista. Suurin innoittajani on ollut suomalainen Makea Design (klik!). Mikäli Kalle ei olisi niin taitava graafisten juttujen kanssa, niin olisimme ihan satavarmasti tilanneet suunnittelun Makea Designin Janinalta.

pic name pic name
pic name
pic name pic name

Kutsuissa näkyy toivottavasti se samanlainen tyyli, jollaista toivomme häihimmekin: rentoa, leikkisää, raikasta ja sopivan yksinkertaista. Jännittää jo nyt, miten onnistumme luomaan juhlaan tällaisen tunnelman.

Kutsujen kuorina käytimme paperipusseja, jotka ostin Happy Monday -nimisestä verkkokaupasta (klik!). Washiteipit tilasin Teippitarhasta, josta löytyy ehdottomasti paras valikoima ihania teippejä. Teippitarhaan pääset tästä.

Mikäli Makean Janinan upeat graafiset tuotteet kiinnostavat, niin kannata kurkata Makean hääblogiin. Siellä on nyt käynnissä arvonta (klik!), josta voi voittaa lahjakortin omien häiden paperituotteiden suunnitteluun.


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille,

terkuin Vivi


8 kommenttia: