lauantai 9. marraskuuta 2013

Mustaa, harmaata ja kuparia jouluun

Tällä viikolla olen ehtinyt laittaa kotiin jo vähän joulua. Ainakin nyt tuntuu vähän siltä, että meidän uuden kodin ensimmäinen joulu näyttää mustalta, harmaalta ja kuparilta. Loviisan Aitasta bongatut kivat mustat tähtituikut ovat sisältä kuparin sävyiset. Niiden kaveriksi ostin Adalmiinan Helmestä pehmeän samettisen Madam Stoltzin tyynyn – jonka kuvio on tietysti kuparia!

Helmestä tarttui mukaan kaikkea muutakin pientä joulutavaraa, sekä kauniita joulupalloja juurikin näissä teemaan sopivissa sävyissä. Niistä näette sitten kuvia lähempänä jouluaattoa, kun saamme kuusen paikoilleen.

pic name pic name
pic name pic name
pic name

Taustalla viime vuonna Kööpenhaminasta ostetut pallovalot, jotka ovat vieläkin yhtä ihanat. Meillä ne muuten roikkuvat olohuoneessa ympäri vuoden!


Kivaa viikonloppua!

terkuin Vivi


4 kommenttia:

  1. Ihana joulutunnelma teillä! Adalmiinan helmeen pitäisi itsekin päästä tässä jo piakkoin joulufiilistelemään. Oi että, ihanaa kun kohta se jo on. Joulu <3

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, teillä on niin ihana joulunodotustunnelma olkkarissa! Nuo mustat, sisältä kupariset tuikkukupit on ihan huikeat! Kynttilän valo loistaa niissä aivan erityisellä tavalla!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille kommenteista! Laitetaan lisää kuvia, kunhan ehditään ottaa :)

    VastaaPoista