tiistai 19. marraskuuta 2013

Iloiset pallot!

Tässä tulevat meidän uudet iloiset pallot. Ostimme ensimmäisen pallosarjamme jo viime vuonna Kööpenhaminasta. Silloin mukaan matkalaukkuun pakattiin valkoisia, harmaita, tummanharmaita ja mustia sävyjä. Alkusyksystä ihastelin blogeissa täysin mustia pallovaloja, ja suunnittelin niiden hankkimista makkariin. Adalmiinan Helmen (klik!) Annarina luki ajatukseni ja ehdotti blogiyhteistyötä palloihin liittyen, ja arvaatte varmaan, että mun oli helppo suostua mukaan.

Ihan parasta on, että nyt täältä Turun suunnaltakin saa näitä ihanuuksia. Köpiksen putiikissa palloja löytyi kaikissa sateenkaaren väreissä, ja niitä sai kahmia ostoskoriin yksi kerrallaan, juuri niitä värejä kuin itse halusi. Adalmiinan Helmessä Happy Lights -valot tarjoillaan asiakkaille samalla systeemillä, ja myynnissä on eripituisia valosarjoja pallojen kaveriksi. Tässä valosarjassa on 35 palloa.

pic name pic name
pic name
pic name pic name

Nuo pimeällä otetut kuvat eivät oikein anna oikeutta sille, miten upealta pallot näyttävät luonnossa. Meillä nämä ovat olleet päällä nyt joka ilta ja yö, eivätkä valot tosiaankaan häiritse nukkumista. On tosi ihanaa herätä aamulla pallojen tunnelmalliseen valoon.

Mulla on Köpiksen matkalta jemmassa muutama keltainen pallo. Keväällä taidan hakea niitä lisää ja vaihtaa osan mustista palloista keltaisiin. Ja ehkä harmaisiin...


terkuin Vivi

Happy Lights -pallot saatu blogin kautta.


6 kommenttia:

 1. Voi Teitä rakastavaisia,kyllä osaatte tehdä kauniita sommitelmia,ja että vielä makkarissa pitää valotkin olla,no niin tietysti,onhan kasvi huoneessakin valot yöllä,niissä valoissa Kale viikse saavat ihan kauniin tumman sävyn terveisin pappa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei pappa :D Kallen viikset aiheena ensi viikolla!

   Poista
  2. Tyylikkäät, tunnelmalliset valopallot tuovat kivan säväyksen makkariin!
   Voih, ja tuo kuparikori, se nyt on vaan niiin upea!

   Poista