sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Turku Design Now

Torstaille suunniteltu putiikkikierros peruuntui pitkän työpäivän takia. Eilen kävin kuitenkin katsomassa Turku Design Now -ryhmän myyjäiset, ja pöydillä oli taas perinteiseen tapaan tarjolla vaikka mitä ihanuuksia.

pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
Turku Design Now koostuu turkulaisista muotoilu- ja designyrityksistä, ja ryhmä järjestää myyjäisiä muutaman kerran vuodessa. Ehdottomia lemppareitani ovat KUI Designin ihanat pupukuosiset tuotteet, Klo Designin pussukat, Saanan ja Ollin Turku-aiheiset tekstiilit, Tonfisk Designin skandinaavisen kaunis muotoilu  ja Terraviivan upeat käsintehdyt laatat ja astiat.

Myyjien joukossa oli myös uudempia designtuttavuuksia. Yksi heistä on Iloa Designin Anu, joka valmistaa käsin muun muassa koruja, pussukoita, laukkuja ja tossuja kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Lisäksi pääsin hypistelemään Kati Jensenin suunnittelemia Plastic tribe -silikonikoruja. Niistä huomion vei Katin päässä ollut valkoinen hiuskoru: se näyttäisi upelta esimerkiksi kesämorsiamen kampausta kaunistamassa. Kati antoi minulle testiin mustan hiuskorun, ja laitoinkin sen heti päähän siskon liikkeen avajaisiin. Hiuskorusta tuli heti yksi mun lemppareista, sillä se pysyi hyvin päässä, oli upean näköinen eikä puristanut mistään.

pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name

Olen tosi ylpeä, että kotikaupungissani riittää paljon nuoria innovatiivisia yrittäjiä. Ja tulossa on lisää koko ajan, sillä Turun amk:ssa koulutetaan koko ajan uusia osaajia muotoilun maailmaan. Tervetuloa, täällä riittää vielä tilaa!

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille,

terkuin Vivi

PS. Kalle ei ehtinyt tällä kertaa kuvaamaan, joten piti itse kokeilla järkkärillä kuvaamista. Ei ollut helppoa ei. Pitää jatkaa treenaamista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti