sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sweet love

Eilinen päivä oli täynnä rakkautta, aurinkoa ja korkeita korkoja. Pääsimme juhlimaan koko kevään (ja ehkä koko vuoden) odotetuinta tapahtumaa, hyvien ystäviemme häitä.

Tunnelma alkoi jo kampaajalla ravintolapäivän merkeissä. Masterchefistäkin tuttu ihana Jonna tekee maailman parhaita kakkuja. Tällä kertaa Jonna siskoineen osallistui ravintolapäivään Gaggui ku tilauksest -teemalla, ja naiset polkivat kakkupyörällään herkkusuita ilahduttamaan. Gaggua tuli tällä kertaa siis kampaajalle, mistä voisi mun mielestä tulla vaikka ihan pysyvä tapa.

Häät olivat mielestäni tarpeeksi hyvä syy alkaa opetella korkokengillä kävelemistä. Löysin Lontoosta maailman makeimmat punaiset popot, ja ne pääsivät testikäyttöön eilen. Eihän nämä oikeasti ole kovin korkeat, mutta ballerinoihin ja muihin tasapohjaisiin kenkiin tottuneelle kuitenkin riittävän iso haaste. Jalat olivat illan tanssimisen jälkeen ihan törkeän kipeät, ja vaihdoinkin korot jossakin vaiheessa matalampiin kiiloihin. Treenaamista aion silti jatkaa, ja ostaa lisää upeita kenkiä!

pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name

Kivaa alkavaa viikkoa, terkuin Vivi


5 kommenttia:

 1. Oi mitkä namu kengät ja kaunis juhlapari !
  Rakastan kaikea häihin liittyvää. Häät on parhaita juhlia :)

  VastaaPoista
 2. Kengät ovat upeat! Ja häät ovat aina niin ihana juhla, mekin pääsemme tänä kesänä sellaisia "todistamaan" pitkästä aikaa :) Iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuilla kengillä kelpasi tepastella, aivan hurmaavat! :-) Upeaa kesäpäivää sinulle! :-)

  VastaaPoista
 4. Upeat kengät! :)
  Herkullisen näköinen hääkakku, osaatko vinkata, mistä se on?

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille taas kivoista viesteistä. Häät ovat kyllä ihania juhlia :) Anu, häät pidettiin jokirannassa sijaitsevan Marinan yläkerrassa. Kaikki tarjoilut tulivat siltä, käsittääkseni myös kakku. Anteeksi viivästynyt vastaus...

  VastaaPoista