perjantai 11. toukokuuta 2012

Putiikki auki!

Siskoni pitkäaikainen unelma on nyt vihdoinkin toteutunut, kun kuun alussa hän pääsi avaamaan ihan ikioman putiikin. Studio Eva W tarjoaa kaikkea ihanaa hiuksiin ja meikkeihin liittyvää, joten Turussa liikkuvat käykäähän kurkkaamassa :) Tämän kuun loppuun kaikki palvelut (lukuunottamatta hiustenpidennyksiä) -15%, joten nyt kannattaa mennä hakemaan uusi kesätukka.

Okei, mainospalat oli sitten siinä. Huomenna juhlitaan liikkeen avajaisia, ja täällä on ollut päällä lihapullatehdas. Innostuin myös tekemään cookiepopseja, ja tällä kertaa kokeilin kuorruttaa ne suklaan sijasta candy dips -napeilla ja punaisilla candy meltseillä. Toivoin dipsien olevan normaalia suklaata löysempää, mutta koostumus oli lopulta aika samanlainen kuin vanhassa kunnon Fazerissa. Punaiset meltsit olivat myös aika paksua kamaa, mutta värien takia taidan hankkia nappeja varastoon enemmänkin.

Oli pakko ostaa myös oikeita tikkaritikkuja. Ne ovat ihan loistavia popsien tekoon, joten suosittelen niitä lämpimästi kaikille tikkarileipomisesta innostuneille.

Iloa viikonloppuun

♥ Vivi


pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti