sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Parasta pienille – Li'l Decor

Turun keskustaan on avattu uusi lastenputiikki. Niin ihana, etten kestä! Li'l Decorissa myydään niitä kaikkia merkkejä, joista tykkään ihan superpaljon: a little lovely company, Design Letters, Bloomingville, Tellkiddo ja Miniroom.se. Ja vaikka mitä muitakin. Valikoimassa on paljon leluja ja sisustusjuttuja tällaisen vähän vaativammankin mutsin makuun. Ja koska Kukka ei osaa vielä sanoa, mistä itse tykkää, niin saa nyt toistaiseksi tyytyä mun valintoihin, hahhaa. Olen tilannut paljon lastentuotteita netistä, enimmäkseen Ruotsista, koska Suomesta ei vaan löydy niin paljon mun silmään sopivia tuotteita. Ihan parasta on, että jatkossa voin tukea paikallista. Täältä lähtee lahjat jatkossa kummilapsille ja ystävien lapsille.

Ja hei vinkki viitonen, syyskuussa Li'l Decoriin tulee erä ihania uusia, suomalaisia Oot niin ihana -vauvakirjoja. Jos olisin nyt raskaana, niin hakisin heti sellaisen. Olen nähnyt vasta muutaman mallisivun, mutta ne näyttävät niin hyviltä.


pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

Kukalla on pian synttäribileet, ja mietittiin just Kallen kanssa tyypille lahjaa. Kuvissakin vilahtava nukensänky ja siihen mätsäävä lakanasetti olisi niin ihana. Mutta, eihän yksivuotias vielä innostu nukeista. Ainakaan tämä meidän yksilö. Hän leikkii duploilla, vessapaperitelineellä ja tupperwarekipoilla. Hmm.

Jollei ole asiaa Turkuun ja Linnankadulle, niin Li'l Decorilla on myös verkkokauppa. Siihen pääset tästä.

Kivaa elokuun alkua!

terkuin Vivi


6 kommenttia: